Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Μεγάλη η χθεσινή βραδιά για την αγορά

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Μεγάλη ήταν η χθεσινή βραδιά για την αγορά της Μυτιλήνης, καθώς ο Εμπορικός Σύλλογος κατάφερε για άλλη μια φορά να δείξει ότι διοικείται από ανθρώπους που μπορούν να προσφέρουν στους συναδέλφους τους και αυτό φάνηκε από την άρτια διοργάνωση της γιορτής, που περιλάμβανε μουσικές, κεράσματα και συναυλίες σε διαφορετικά σημεία της Ερμού στα οποία οι καταναλωτές εναλλάσσονταν παρακολουθώντας τα σχήματα.

Κεράσματα στους διερχόμενους

Σε μία Ερμού που ήταν κυριολεκτικά πλημμυρισμένη από κόσμο τον οποίο κερνούσε με κρασί ο Εμπορικός Σύλλογος, η φετινή εβδομάδα μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς ήταν ξεχωριστή, όπως συνέβη και την εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα και σε κάθε ευκαιρία, που φαίνεται ότι ο Εμπορικός Σύλλογος Μυτιλήνης διοργανώνει γιορτές με μουσικές, τραγούδια και κεράσματα προσδοκώντας στην τόνωση της καταναλωτικής κίνησης φέρνοντας κόσμο στην αγορά.

Συναυλίες μουσικών σχημάτων σε διαφορετικά σημεία

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Μυτιλήνης, Γιάννης Μουτζούρης, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του ευχαριστώντας τους συναδέλφους του στη διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου. Όπως είπε μιλώντας στα Νέα της Λέσβου: «Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους μου στη διοίκηση αλλά και τα μέλη μας, τους καταστηματάρχες για τη στήριξή τους στις προσπάθειές μας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο της Μυτιλήνης και από τα χωριά που στηρίζουν την προσπάθειά μας. Θεωρώ ότι η μαζική προσέλευση του κόσμου είναι πραγματικά κάτι το μοναδικό και μια ηθική επιβράβευση για όλους εμάς που προσπαθήσαμε και προσπαθούμε». 

Ο κ. Μουτζούρης ευχαρίστησε επίσης και τις επιχειρήσεις που συμβάλλουν στηρίζοντας τις προσπάθειες του Εμπορικού Συλλόγου, όπως το αστικό ΚΤΕΛ Μυτιλήνης που ανέλαβε τη μεταφορά και επιστροφή των πολιτών από και προς τα χωριά δωρεάν, χωρίς εισιτήριο κατά τη διάρκεια της χθεσινής γιορτής.

Να σημειωθεί ότι από σήμερα και μέχρι την Κυριακή στην αγορά της Μυτιλήνης η καταναλωτική κίνηση θα είναι πλαισιωμένη από μουσικές, που θα παίζουν djs και θα συνεχίζονται τα κεράσματα στους διερχόμενους.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img