Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

Μεγάλη νίκη, μεγάλη βραδιά για τον Ολυμπιακό

Μεγάλη είναι η αποψινή βραδιά για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού στη Μυτιλήνη και όλη τη Λέσβο μετά τη νίκη της ομάδας τους έναντι της Fiorentina στην Europa Conference League.
Αν και η Fiorentina αγωνίζεται σε ένα υψηλότερου επιπέδου πρωταθλήματος εντούτοις δεν κατάφερε απόψε να κερδίσει τον Ολυμπιακό ο οποίος είναι ο μεγάλος νικητής.

O Ολυμπιακός κέρδισε 1-0 την ιστορική ομάδα της Ιταλίας Kαι το γκολ μπήκε στο δεύτερο μισό της παράτασης. Από τις 10 το βράδυ που ξεκίνησε το παιχνίδι, η ομάδα του Πειραιά μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο ενώ στη συνέχεια αν και οι ιταλοί πήγαν να πάρουν τον έλεγχο, κουράστηκαν γρήγορα καθώς η άμυνα του Ολυμπιακού αποδείχτηκε μπετόν! Ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός αδικήθηκε εξόφθαλμα από τη διαιτησία που δεν έδωσε ένα πέναλτι όταν έγινε χέρι από την αντίπαλη ομάδα όπως και σε άλλες φάσεις με φάουλ που δεν δόθηκαν.

Σε όλη την Ελλάδα και ειδικά, σε ότι μας αφορά, στη Λέσβο αυτή την ώρα έχει αρχίσει ένα ξέφρενο πανηγύρι από τους φιλάθλους που έχουν ξεχυθεί στους  δρόμους με σημαίες και βεγγαλικά για γιορτάσουν την ευρωπαϊκή κούπα που θα σηκώσει η ομάδα τους.

Η νύχτα για τους φιλάθλους του ολυμπιακού απόψε είναι μεγάλη…

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img