Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2022

Melancholy in Septembre…

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Όσο σκέφτομαι ότι είμαστε στο τέλος του δεύτερου δεκαήμερου του Σεπτέμβρη και μένουν άλλες 10 μέρες να μας μπει ο Οκτώβρης, που θα αρχίζουν να εφαρμόζονται σταδιακά τα περιοριστικά μέτρα για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης, τόσο μελαγχολώ και μου έρχεται στον νου το γνωστό τραγούδι του Tony Pineli “melancholy in Septembre”.

*** Άλλο ψείριζα, κι άλλο ΣΥΡΙΖΑ. Και εξηγώ. ΨΕΙΡΑ= Συνομοταξία: Αρθρόποδα (arthropoda), Ομοταξία: Έντομα (insekta), Υφομοταξία: Πτερυγωτά (pterygota), Τάξη: Φθειράπτερα…  Και τώρα ΣΥΡΙΖΑ= Συνομοταξία: Ορθόποδα (orthopoda), Ομοταξία: Ευροαριστεροδεξιά (Europro 5), Υφομοταξία: Χρωματιστά (colore), Τάξη: Χαμαιλεοντόπτερα…. Είδατε πουθενά κάποια ομοιότητα; Για αυτό σας λέω άλλο ψείριζα, κι άλλο ΣΥΡΙΖΑ… μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Τι φταίνε οι ψείρες;; 

*** Από φαντάρος απεχθανόμουνα τις ΜΠΑΛΑΣΚΕΣ και τα περιεχόμενά τους. Και μέχρι σήμερα μη σου πω…

*** Μην ξανακούσω ότι υπάρχουν δημοσιογράφοι που εκβιάζουν Δημάρχους και Περιφερειάρχες με διάφορες «χρηματοδοτήσεις» προς ίδιον όφελος, θα χάσω πάσα ιδέα για τον κλάδο, και κυρίως για αυτούς που είναι γραμμένοι στο σωματείο τους!!!!!!

***Αυτό που λένε ότι: Ο γέρος ή από πέσιμο ή από χέ–μο θα πάει, δεν ισχύει για την δικιά μας γενιά. Εμείς θα πάμε ή από λογιστή ή από υπολογιστή!!!!!!!!!!!!

*** Ωραίο και νοικοκυρεμένο το φεστιβάλ της ΚΝΕ στο πάρκο της Αγίας Ειρήνης το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, με μεστές και προβληματισμένες ομιλίες, αλλά και με ποιοτικό καλλιτεχνικό πρόγραμμα. Μακάρι να δούμε κι από άλλες νεολαίες τέτοιας ποιότητας φεστιβάλ. Το έχουμε ανάγκη επιτέλους.

***Μου λέει ο Παντελής, ο φίλος μου, προχθές: Βασίλη, εγώ 10 μέρες στις διακοπές μου, έκανα κάθε μέρα ΣΕΞ. Έλα, ρε, του λέω. Πες μου λεπτομέρειες. Και μου λέει: Σηκωνόμουνα – Έτρωγα – Ξανακοιμόμουνα!!!!!! (Γεμάτος «ορμές» ο Παντέλος…)

*** Αναρωτιέμαι πριν το facebook, τόση ηλιθιότητα πώς εδιακινείτο;;;;

*** Αν τα πανέμορφα αυτιά μου και όλο το ακουστικό μου σύστημα καθώς και η ψυχολογία μου, ήταν να βελτιώνονται τόσο πολύ μετά τις εξαγγελίες (κυρίως) των δυο πολιτικών αρχηγών (ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ), ας ήτανε  4-5 φορές τον χρόνο αυτή η έρμη η ΔΕΘ.

*** Αφού πετάξανε έξω από τον μεγάλο τελικό τους κω….γερμαναράδες, καλά έκαναν και το πήραν οι Ισπανοί το Eurobasket. Χαλάλι τους. 

spot_img
Προηγούμενο άρθροΠρωτοσέλιδο 20-09-22
Επόμενο άρθρο
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img