Μεσότοπος – Αιολικός για μία θέση στα ημιτελικά

Μεσότοπος και Αιολικός θα διεκδικήσουν σήμερα μία θέση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου Λέσβου. Ο αγώνας θα γίνει μετά από αίτημα της ομάδας της Μυτιλήνης, το οποίο έγινε δεκτό από την ΕΠΣΛ. Ο Αιολικός είναι το φαβορί λόγω της διαφοράς κατηγορίας που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες, ωστόσο ο ΑΟΜ θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό, έχοντας καλή ψυχολογία από τις δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στην Α΄ Κατηγορία. 

Από πλευράς κυανόλευκων ο Βλάντιτσα Πέτροβιτς αναμένεται να κάνει αρκετές αλλαγές, μιας και έχει πολλές επιλογές στο ρόστερ, θέλοντας παράλληλα να ξεκουράσει κάποιους βασικούς παίκτες εν όψει του δύσκολου εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Βάρης για την Γ΄ Εθνική. Το παιχνίδι, που θα ξεκινήσει στις 15:30 και θα διεξαχθεί στο γήπεδο του Μεσοτόπου, είναι νοκ-άουτ και θα το διευθύνει ο Καρμίρης με βοηθούς τους Πούλο και Μαυρομάτη, ενώ παρατηρητής θα είναι ο Πελέκος. 

 

Με Άγιο Ιερόθεο στο κύπελλο Ελλάδας!

Ο Μεσότοπος εκτός από τη συμμετοχή του στο κύπελλο Λέσβου, θα παίξει και στο κύπελλο Ελλάδας ως κυπελλούχος Λέσβου κατά την αγωνιστική περίοδο 2019-20. Το συγκρότημα του Χρήστου Παπαδόπουλου θα αντιμετωπίσει στην Α΄ φάση του θεσμού τον Άγιο Ιερόθεο, ομάδα Γ΄ Εθνικής σε ένα ιστορικό παιχνίδι για τους Μεσοτοπίτες, που στάθηκαν τυχεροί στην κλήρωση αφού θα παίξουν στην έδρα τους και δεν θα χρειαστεί να κάνουν κάποιο ταξίδι. 

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τετάρτη 28 Οκτωβρίου στις 14:45 και είναι νοκ-άουτ. Να σημειωθεί πως στο φετινό κύπελλο Ελλάδας δήλωσαν συμμετοχή 38 ομάδες, οι οποίες χωρίστηκαν σε έξι γεωγραφικές ζώνες και προέκυψαν 19 ζευγάρια.