Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου, 2021

«Μη» – «Δεν» ή «Μηδέν»;

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Λογικά άμα περάσει αυτός ο ρημάδης ο ιός, θα έχουμε ανακαλύψει την αθανασία. Διότι φέτος, (όπως λένε τα αντικειμενικά ΜΜΕ) δεν πέθανε κανένας από κάτι άλλο, εκτός από τον Μίκη και την Φώφη!!!!!!

*** Αναπολώ τα χαρτιά εξόδου και το περιορισμένο ωράριο… Τότε ήξερες τουλάχιστον ότι έχεις μια ξεκάθαρη αστυνομική ελεγχόμενη δικτατορία! Τώρα μ’ αυτό το μπάχαλο που επικρατεί μάλλον έχουμε μια Αστική Βασιλευομένη Προεδρική Δημοκρατία, Δικτατορικού Φιλελευθερισμού με αποχρώσεις αστυνομοσοσιαληστικής ακράτειας!!!! 

*** Βολικό ‘’ρούχο’’ η μαγκιά. Μόνο που σε μερικούς φαίνεται το στριγκ… τους! Συμφωνείς κ. Πρωτοσάλτε;

*** Πώς να συμβιβαστώ ρε μεγάλε; Εγώ γεννήθηκα σε άλλη χιλιετία – σε άλλο αιώνα και με άλλο νόμισμα!!! Τι δεν καταλαβαίνεις;

*** Γιάννη – Ελένη – Παντελή – Γεωργία – Μαρία – Άννα – Τάσο – Βίκυ – Νίκο, το να είσαι στην 3η ηλικία σήμερα είναι πλούτος… Διότι, έχεις ασήμι στα μαλλιά – χρυσό στα δόντια – πέτρες στα νεφρά – ζάχαρη στο αίμα – και είσαι ανεξάντλητη πηγή «φυσικού αερίου»… Οπότε πρέπει να σας προσέχουν!!!

***  Από ό,τι έχω μάθει, ο Κυριάκος, ο Άδωνις, ο Κικίλιας, η Γκάγκα, ο Πλεύρης, η Παγώνη, ο Ραγκούσης, ο Εξαδάχτυλος κι ο Ευαγγελάτος, είναι στα ζώδια του ΑΕΡΑ. Λοιπόν… όσο είναι καιρός ας την κάνουν, να μην τους πάρει και τους σηκώσει.

*** Με τέτοια εξέλιξη στην τεχνολογία (πλατφόρμες – κωδικοί – εισαγωγές – συστήματα – εφαρμογές), σε λίγο η γυναίκα θα «δουλεύει» όπως τα ΑΤΜ στις τράπεζες! Θα της βάζεις την… «κάρτα», κι άμα δεν βλέπει υπόλοιπο, θα «πετάει» έξω… την κάρτα!!!!

*** Ρε κούκλε, μη δίνεις 100 πράγματα σε ανθρώπους που ξέρουν να μετράνε ως το 10…

*** Να ξεφτιλίζεις τους κακούς δεν είναι καθόλου άπρεπο, ίσα-ίσα τιμά τους καλούς, έτσι λένε οι μυαλωμένοι: «Λοιδορήσαι τους πονηρούς ουδέν έστ’ επίφθονον, αλλά τιμή τοίσι χρηστοίς, όστις ευ λογίζεται.»(Αριστοφάνης) 

*** Οι υπόγειες συμφωνίες έχουν αποκαλυφθεί. «Τα συμφωνημένα υπονοούμενα έχουν ξεσκεπαστεί»  (Γ. Σεφέρης)

*** Από το ανέσπερο φως πώς να κρυφτείς; «Το μη δυνόν ποτε πώς αν τις λάθοι;» (Ηράκλειτος)

*** Σας πήραμε χαμπάρι. Μάθαμε πια, γνωρίζουμε καλά, το ψεύτικο στόμα σας που αφρίζει με άχρηστα σάλια ψευτιάς. Είδαμε, τα άδεια μάτια σας, γεμάτα υποκρισία.

***Σε κράτος με έλλειψη γιατρών και δασκάλων, κυριαρχεί η υστεροβουλία και η «σκοπιμότητα»…

*** Και το να μην παίρνεις μήνυμα… «μήνυμα» είναι!

*** Πήρα 5 μέρες άδεια από την δουλειά, και μόλις γύρισα με ρωτούσανε αν γύρισα με ‘’γεμάτες μπαταρίες’’!!! Σιγά μην άλλαζα και δισκόφρενα…

Προηγούμενο άρθροΠρωτοσέλιδο 23-11-21
Επόμενο άρθρο