Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Μια αγκαλιά από και για τη ‘’Φλόγα’’!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του την ενημερωτική-κοινωνική εκδήλωση αγάπης που πραγματοποίησε το παράρτημα της «Φλόγας» στη Λέσβο χθες, ανήμερα της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Καρκίνου.

Στόχος της εκδήλωσης ‘’Εγώ και εσύ μαζί’’ ήταν η ενημέρωση του κοινού για το έργο της ‘’Φλόγας’’, η οποία στηρίζει τους γονείς παιδιών με καρκίνο με κάθε τρόπο όσο τα παιδιά νοσηλεύονται στην Αθήνα ή την επισκέπτονται για εξετάσεις, αλλά και η ευαισθητοποίηση γύρω από θέματα υγείας, καθώς και για τη σημασία της ψυχολογίας τόσο κατά τη διάρκεια της θεραπείας, όσο και μετά από εκείνη. 

Εισηγητές στην εκδήλωση «Εγώ και εσύ μαζί» ήταν η ειδική αιματολόγος και ειδικευθείσα στο Γενικό Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» Αθηνών, Μυρσίνη Γ. Περγαμηνού, καθώς και η κλινική και κοινωνική ψυχολόγος-ψυχοθεραπεύτρια και στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης «Πνοή», Ελένη Καραγεωργίου

Παράλληλα την εκδήλωση πλαισίωσαν με τις μουσικές και τους χορούς τους το Σωματείο Μουσικών Λέσβου, ο Πολιτιστικός-Λαογραφικός Σύλλογος Μυτιλήνης «Αρίων», καθώς και η Σχολή Χορού «Danza Pazion». 

Η εκδήλωση ‘’Εγώ και εσύ μαζί’’ της ‘’Φλόγας’’ ολοκληρώθηκε με την υποστήριξη της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, του Δήμου Μυτιλήνης και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συνοριακών Φυλάκων.

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
spot_img

More articles

spot_img
spot_img