Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

ΜΙΚΤΕΣ: Με στόχο το δυο στα δυο η Λέσβος απέναντι στη Σάμο

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Τη Σάμο εκτός έδρας αντιμετωπίζουν σήμερα οι Μικτές Ομάδες της ΕΠΣ Λέσβου, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. 

Στόχος των ομάδων μας το δυο στα δυο απέναντι στη Σάμο, που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς διαθέτει δυο πολύ καλές ομάδες. Η Κ14 της ΕΠΣ Λέσβου δεν έχει καταφέρει ακόμα να πάρει κάποιο βαθμό στο τουρνουά (μετράει δυο ήττες από Δωδεκάνησα και Κυκλάδες), με τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση να είναι λιγοστές. Παρόλα αυτά η ομάδα του Θοδωρή Παπαδημητρίου θα δώσει όλο της το είναι, προκειμένου να πάρει την νίκη απέναντι στην Σάμο ώστε να την προσπεράσει στη βαθμολογία. 

Από την άλλη η Κ16 του νησιού μας έχει τρεις βαθμούς, τη νίκη επί των Κυκλάδων που ήρθε με μια επική ανατροπή. Η ομάδα του Γιώργου Κομνηνού χρειάζεται όσο τίποτα άλλο τη νίκη στο σημερινό παιχνίδι προκειμένου να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες έχει για πρόκριση στην επόμενη φάση, αν και το φαβορί στο τουρνουά είναι τα Δωδεκάνησα. Να θυμίσουμε πως η Κ16 εκτός από τη νίκη επί των Κυκλάδων έχει και μια ήττα στον όμιλο, αυτή από τα Δωδεκάνησα. Το παιχνίδι της Κ14 θα ξεκινήσει στις 12:00, ενώ αυτό της Κ16 θα κάνει σέντρα στις 15:00. Τέλος, οι δυο αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στο Δημοτικό Γήπεδο Βαθέος. 

Η αποστολή της Κ14: Σεϊντίνι, Αξαρλής, Κότσι, Βουλγαρέλλης, Σκουταριώτης, Αθανασέλλης, Καλλιοντζής, Πασπαλαδέλης, Κανθαρίδης, Πιττός, Τσιάκος, Πολυχρόνης, Δήμου, Παπαδόπουλος, Πανούτσος, Λυρής, Χριστιανός, Σουβατζής, Φωτεινός, Μιχαλακέλλης. 

Η αποστολή της Κ16: Βουγιούκας, Καραφασούλης, Μωραΐτης, Τακτικός, Πλούκος, Τζαννής, Γιαννακίδης, Νταλαμπίρας, Σαχλού, Χωματάς, Κορλεντίνης, Καρέκος, Παπαδόπουλος, Λάπα, Ντέντια, Κωνσταντίνου, Ψυρούκης, Τριανταφύλλου, Γεωργίου, Λασκαρίδης 

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής (σήμερα)

Κ14

  • ΕΠΣ Σάμου – ΕΠΣ Λέσβου (12:00)
  • ΕΠΣ Κυκλάδων – ΕΠΣ Δωδεκανήσου (16:00)
  • Ρεπό: ΕΠΣ Χίου

Κ16

  • ΕΠΣ Σάμου – ΕΠΣ Λέσβου (15:00)
  • ΕΠΣ Κυκλάδων – ΕΠΣ Δωδεκανήσου (18:30)
  • Ρεπό: ΕΠΣ Χίου
spot_img

More articles

spot_img