Μισές… δουλειές!!!!!!

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Ο καθ’ ομολογίαν κορυφαίος αστυνομικός Σταύρος Μπαλάσκας (Αστυνομικουλίνι Συνδικαλήστόπουλο) δήλωσε για τον  φονιά των Γλυκών Νερών: «Αν έπαιρνε τηλέφωνο, αμέσως μετά τον φόνο, θα είχε το ελαφρυντικό του «Εν βρασμώ ψυχής», και θα καθότανε στην ψυρού 4-5 χρόνια. Ενώ τώρα θα σαπίσει μέσα»!!! Ευχαριστούμε για την ενημέρωση κούκλε, γιατί κάτι είχα κατά νου να κάνω και με βοήθησες!!!!

*** Δε μου λες ρε Μπαλασκόπουλο, αν ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος έπαιρνε τηλέφωνο ΠΡΙΝ το απονενοημένο διάβημα, θα… αθωωνόταν; 

*** Το μόνο που δεν μας έβαλαν να δούμε από τις «ξεχειλωμένες» αυτές υποθέσεις των ημερών μας όπως τις έκαναν τα κανάλια, είναι ΜΗΝΥΣΗ της 11μηνης μπέμπας, στον αστυνομικό που την πήρε από τον πατέρα της χωρίς την θέλησή της!!!!! Μόνο αυτό δεν μας είπαν για να πουλήσουν…

*** Επιτέλους πάρτε όλοι τα ίδια φάρμακα να συνεννοηθούμε!!!

*** Κι αφού πήξαμε στο «μαξιλαρωτό» των Γλυκών Νερών, και στον κατ’ επανάληψη βιασμό των Κ. Πετραλώνων, μας την έκατσε ο παπάς με το βιτριόλι στη Μονή Πετράκη… δεν θα ησυχάσει ποτέ αυτός ο τόπος; Φερόμενος ως δράστης ο ιερέας ΘΕΟ-ΦΥΛΑΚΤΟΣ δηλαδή μ’ άλλα λόγια ΦΥΛΑΓΕ-ΘΕΕ μου… Τώρα θα γεμίσουμε …ράσο!!!

*** Να έχω έναν άνθρωπο λέει, να μου κλείσει τα μάτια όταν πεθάνω!!! Και να τον λουστώ 50 χρόνια; Δεν πάει στο καλό, ας πεθάνω με τα μάτια ανοιχτά!!!!

*** Είναι ανόητο για τις γυναίκες να προσποιούνται ότι είναι ίσες με τους άντρες, την στιγμή που ξέρουν ότι είναι ανώτερες… Ήρεμα το λέω, βαστάω και μαξιλάρι!

*** Εγώ είμαι η βάρκα μου, εγώ και τα κουπιά μου, εγώ και τα ματάκια μου, εγώ και τα αυτιά μου…  Άιντε μπράβο.