Μητσοτάκης από Μυτιλήνη: “Είμαστε υπερήφανοι για το έργο του Λιμενικού Σώματος”

Ολοκλήρωσε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι την επίσκεψή του στη Λέσβο ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Συνοδευόμενος από τους Υπουργούς Ναυτιλίας Γιάννη Πλακιωτάκη και Μεταναστευτικής Πολιτικής Νότη Μηταράκη, αλλά και τους Αρχηγούς ΓΕΕΘΑ και Λιμενικού Σώματος, ο Πρωθυπουργός πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο νησί με πολλούς συμβολισμούς στη λήξη του 2020. Εξέφρασε τις ευχαριστίες του στο Λιμενικό Σώμα επισκεπτόμενος το προσωπικό στα σκάφη που βρίσκονται στο Λιμάνι της Μυτιλήνης για το έργο φύλαξης των συνόρων και την εντυπωσιακή μείωση των ροών.
Επικοινώνησε μάλιστα μέσω ασυρμάτου με το πλήρωμα του σκάφους 060 του Λιμενικού σώματος που βρισκόταν σε περιοδεία βόρεια της Λέσβου “Θέλω να ξέρετε ότι όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι για το έργο του Λιμενικού σώματος. Γι αυτό σήμερα στο γύρισμα του χρόνου ήθελα να βρεθώ εδώ στη Μυτιλήνη να σας μεταφέρω προσωπικά τις ευχές μου και να γνωρίζετε ότι απολαμβάνετε όχι μόνο της εκτίμησής μας αλλά και της έμπρακτης στήριξής μας” τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός.
Αμέσως μετά επισκέφθηκε την προσωρινή δομή του Καρά Τεπέ όπου όπως τόνισε οι συνθήκες είναι καλύτερες από τη Μόρια, όμως στόχος είναι μέσα στη νέα χρονιά να δημιουργηθεί η νέα δομή “για να δώσουμε τη μόνιμη λύση για την οποία είχαμε δεσμευθεί” τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Πρωθυπουργός επισκέφθηκε την 98 ΑΔΤΕ όπου άκουσε τα κάλαντα και αντάλλαξε ευχές με τα στελέχη και το προσωπικό της διοίκησης,
ενώ ολοκλήρωσε την επίσκεψή του στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης όπου ενημερώθηκε για την κατάσταση διαχείρισης της πανδημίας στη Λέσβο