Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022

Μοναδική μουσική βραδιά με τον Νίκο Μακρόπουλο

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Το πρόγραμμα των καλοκαιρινών μουσικών εκδηλώσεων του Κτήματος Οινοφόρος ανοίγει αύριο Παρασκευή με μια μοναδική συναυλία από τον αγαπημένο, δημοφιλή λαϊκό τραγουδιστή, Νίκο Μακρόπουλο, που έρχεται στη Μυτιλήνη για να μας χαρίσει μία βραδιά κεφιού και διασκέδασης, με ένα ξεχωριστό πρόγραμμα, με τις μεγαλύτερες λαϊκές του επιτυχίες, που θα μας μείνει αξέχαστο.

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, άλλωστε, για έναν από τους πιο ταλαντούχους καλλιτέχνες της γενιάς του, με πολλά χρόνια καριέρας και αμέτρητες επιτυχίες, που αισίως έκλεισε τα 21 και πλέον χρόνια στην ελληνική δισκογραφία, χαρίζοντάς μας πάρα πολλά σπουδαία και διαχρονικά τραγούδια. 

Ο Νίκος Μακρόπουλος γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη και από μικρή ηλικία αγαπούσε την λαϊκή μουσική. Στην ηλικία των 12 ετών άρχισε να μαθαίνει κιθάρα και η πρώτη φορά που τραγούδησε μπροστά σε πολύ κόσμο ήταν σε μια γιορτή του σχολείου του για το Πολυτεχνείο. Αν και ασχολήθηκε με τον ιδιωτικό τομέα, το όνειρό του ήταν να ασχοληθεί με τη μουσική. Ξεκινά το 1994 να τραγουδά σε νυχτερινά κέντρα και τα επόμενα χρόνια έρχονται οι συνεργασίες με Γιώργο Μαζωνάκη, Άντζυ Σαμίου και Άννα Βίσση. Το πρώτο του CD το υπέγραψαν ο Γιώργος Θεοφάνους και η Άννα Δρούζα και ακολούθησαν και πολλά άλλα, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία.

Έχει αποδείξει πως μπορεί να είναι κλασικός, λαϊκός ερμηνευτής παλιάς κοπής, που του αρέσει να εκσυγχρονίζεται τόσο στη μουσική όσο και στον στίχο των τραγουδιών του, αλλά και μέσα από τις συνεργασίες του. 

Αύριο Παρασκευή 24 Ιουνίου στις 11 μ.μ., ο Νίκος Μακρόπουλος στο ‘’ΚΤΗΜΑ ΟΙΝΟΦΟΡΟΣ’’, μας υπόσχεται μία ανεπανάληπτη αυθεντική λαϊκή βραδιά που δεν πρέπει να χάσει κανείς!

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις