Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021

Μοσχάρια πολυτελείας!!!!!

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

***Τόνια μου να ξέρεις ότι η κόρνα είναι για προ-ειδοποίηση και για να αποφεύγουμε ατυχήματα. Γι’ αυτό δεν είναι ΤΥΧΑΙΟ, που την χρησιμοποιούμε στους γάμους!!!!

***Ανακαλύφθηκε καφές χωρίς καφεΐνη, τσιγάρο χωρίς νικοτίνη, γάλα χωρίς λακτόζη, μπιφτέκι από φυτικό κρέας, αλλά κάτι σε ανακάλυψη Βουλής χωρίς «αυτοαπασχολούμενους», δεν παίζει με τίποτα έτσι;

*** Η θεία μου η Χρυσαυγή (Θεός σχωρέστην), έλεγε: Στο γάμο περνάς ζωή και κότα. Δεν μού ’χε πει όμως, ότι ο ένας «κάνει» την ζωή, κι ο άλλος την «κότα»!!!!

*** Χωρίσανε και η πρώτη δουλειά της κυρίας ήτανε να του ζητήσει διατροφή! Και της λέει ο άλλος ήρεμα: Να τρως ελαφριά, και να πίνεις πολλά νερά… (καλά δεν της είπε);

***Κλειστός χώρος θεωρείται, από πάνω ανοιχτός, γύρω-γύρω περίφραξη ύψους 1,30 και δύο πλαϊνά ανοίγματα!!!! Δεν βλέπω να έχω καμιά διαφορά με τα ΜΟΣΧΑΡΙΑ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ!!!!!!

*** Δε μου λες ρε Κυριάκο, δουλεύοντας με το δεξί ή με το αριστερό φέρνεις τέτοια «αποτελέσματα»;  

*** Μην αγκαλιάζεις, μην φιλάς, κράτα απόσταση, μην αναπνέεις πάνω μου, μην ακουμπάς. Δηλαδή μ’ άλλα λόγια, «ζήσε σαν άρρωστος, για να πεθάνεις υγιής»!!!!!

*** Χαρά ο Τσίπρας που ο Μητσοτάκης έχει στην κυβέρνησή του γλαδιόλες όπως ο Άδωνις, τουλίπες όπως ο Πλεύρης, και γιασεμιά όπως ο Βορίδης, που του δίνει το δικαίωμα να τον ειρωνεύεται! Ξέχασε ότι εκείνος είχε την ορχιδέα τον Καμμένο στην κυβέρνησή του, και μάλιστα συγκυβερνήτη;

*** Με βλέπει ο τροχονόμος πάνω στη μηχανή με την Ελένη, και μου λέει ότι δεν κρατώ αποστάσεις!! Πού; Θα φύγει κάτω απ’ την σέλα και… θα τρέχω μετά! 

***Κύριε Ματέο Μπρούνι, εκπρόσωπε του Πάπα, πειράζει που εγώ δεν θέλω στις 5 Δεκεμβρίου τον Πάπα να με επισκεφθεί εδώ στο νησί, αλλά την ξαδέρφη σου την Κάρλα; Για να ανταλλάξουμε… απόψεις μωρέ, τι νομίζεις;;;;

*** Πώς θα δουλέψει μωρέ η οικονομία, με τις ανόητες και επιλεκτικές τσαπατσουλιές που εφαρμόζετε; Θα μου πείτε «με τα δύο χέρια συγχρονισμένα», όπως και η Κυβέρνηση!!!!!!  Σωστό σε βρίσκω.

*** Η μεγαλύτερη φαντασίωση για μια γυναίκα είναι δύο άντρες, ο ένας να μαγειρεύει, κι ο άλλος να σιδερώνει!!!!

*** Γουέμπλει: Ευτυχισμένα χρόνια…

*** Αυτοί όπως το πάνε, θα βγάλουν νόμο που να λέει ότι: Φωτάκια στα Χριστουγεννιάτικα δέντρα στο σπίτι τους, θα μπορούν να έχουν μόνο οι εμβολιασμένοι!  Οι ανεμβολίαστοι, θα αναβοσβήνουν το φως της κουζίνας… μόνο!!!!!

*** Χρόνια πολλά σε όλους, και ιδιαιτέρως στον Μιχάλη μου.

Προηγούμενο άρθροΧοληστερίνη και στεφανιαία νόσος
Επόμενο άρθρο