Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022

Μου σπάσανε τα αυγά μου… έλεος πχια!!!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Καλώς τα μου. Πώς τα περάσαμε; Εγώ πάντως, το τερμάτισα. Δεν πήγαινε άλλο. 19 φορές τσούγκρισα τα  αυγά μου, 20 φορές μου τα σπάσανε!!!!! Τι γκαντεμιά Παναγία μου;

*** Φέτος για να στηρίξουμε την ανθρωπιά, την ελευθερία, την αντικειμενικότητα, την δημοκρατία, την δικαιοσύνη και την σωστή πλευρά της Ιστορίας, για πρώτη φορά φάγαμε ουκρανέζικα αυγά και σουβλίσαμε ουκρανέζικο αρνί. Και μάλιστα από ό,τι μας είπε ο χασάπης, ήταν διασταύρωση με αγριογούρουνο!!!!

*** Κι από τιμές καλά πήγαμε νομίζω. Έκανε ό,τι μπορούσε η Κυβέρνηση. Μου θύμισε πριν πολλά χρόνια στον Άγιο Παντελεήμονα (Αθήνα), είχε γράψει μία «καλλιτέχνιδα» έξω από το σπίτι της, τα κάνω όλα με 200 δραχμές!!!!!!!!

*** Κι ο άλλος βρήκε στον λογαριασμό της ΔΕΗ που του ήρθε προχθές, ενημερωτικό φυλλάδιο για την δωρεά οργάνων. Μπράβο στην υπηρεσία (ΔΕΗ) που προτείνει εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής των λογαριασμών!!!

*** Θέλω να παραμείνω γλυκός και ήρεμος, αλλά το φρύδι μου… σηκώνεται! Τι να κάνω;

*** Και είχα κανονίσει να κάνω Πρωτομαγιά με τον Γιάννη τον Σκαφτούρο, και την Ρούλα την  Πισπιρίγκου, πού να φανταστώ ότι θα έρθουν έτσι τα πράγματα;

*** Ρε ξεφτίλα έχεις ακόμα σε αναστολή τους υγειονομικούς; Αυτούς που σε σώσανε;

*** Πιο πιθανό βλέπω να γίνει ο αυτοκινητόδρομος Αθήνας – Τήνου, παρά να υποχωρήσει ο Ζελέσνι τώρα που «γλυκάθηκε»…

*** Γεια σου ρε Ελλαδάρα όπου: Κουτσομπολεύουν οι ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ, αναπαράγουν οι  ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ,  και τα πιστεύουν οι ΗΛΙΘΙΟΙ!!!!!!!!

***Πρέπει να ξεκινήσουμε δίαιτα διατροφική γιατί πήραμε κάτι κιλάκια βλέπω. Άλλωστε σε πνευματική δίαιτα είμαστε… μόνιμα!

Υ.Γ. Μπορείτε να μας ακούτε και στο Youtube πατώντας  Θερμοφόρες με παγάκια και την ημερομηνία που θέλετε, αλλά και στο facebook πληκτρολογώντας Vasilis Hatzieleftheriou, και να ’μαστεεεε. Δεν κάνω πλάκα, αλήθεια το λέω.  Ευχαριστώ. 

- Advertisement -

More articles

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις