Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024

Μουσική και θέαμα από το Ωδείο Σκαλκώτα

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Μια μοναδική μουσική εκδήλωση θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει σήμερα το κοινό της Μυτιλήνης στο Δημοτικό Θέατρο της πόλης. Ο λόγος για την μουσική συναυλία του Ωδείου «Νίκος Σκαλκώτας» που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα σε δύο μέρη. Από τις 5 το απόγευμα, οπότε και θα παρουσιαστεί το πρώτο μέρος της εκδήλωσης, οι σπουδαστές του Ωδείου μαζί με τους καθηγητές τους θα προσφέρουν ένα δυνατό δίωρο σε όσους θα δώσουν το παρών. Μετά ακολουθεί το δεύτερο μέρος στις 7 και μισή. Σε κάθε μέρος οι τάξεις με συγκεκριμένα μουσικά όργανα κάθε φορά θα πλαισιώσουν την όμορφη εκδήλωση που διοργανώνει το Ωδείο. Πιο συγκεκριμένα το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει:

-1ο μέρος (17:00): Τάξη Μουσικής Προπαιδείας κ. Καρδακάρη Νίκης, Τάξη Κιθάρας κ. Ματζουράνη Αννίτας, Τάξη Βιολιού κ. Τσιμιτάκη Κωνσταντίνου, Τάξη Πιάνου κ. Κεφαλά Λίας, Τάξη Πιάνου κ. Μυρογιάννη Πέλλας, Τάξη Φωνητικής κ. Γαλάνη Μαρίας

-2ο μέρος (19:30): Τάξη Μπουζούκι κ. Παπαμακαρίου Λευτέρη, Τάξη Κρουστών – Πνευστών – Ηλεκτρικής κιθάρας κ. Πλατάνου Μπάμπη, Τάξη Αρμονίου κ. Βαφειώτη Γιάννη, Τάξη Πιάνου κ. Σκλάβου Κωνσταντίνας, Τάξη Φωνητικής κ. Κουτρολού Χαράς, Τάξη Κιθάρας κ. Παζαΐτη Γιώργου.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img