Κυριακή, 2 Οκτωβρίου, 2022

Μουσική βραδιά κάτω από την Πανσέληνο

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Μια πολύ όμορφη μουσική βραδιά κάτω από την Πανσέληνο του Ιουλίου, με την υψίφωνο Κάτια Πάσχου, διοργανώνει η Εφορεία Αρχαιοτήτων Λέσβου, με τίτλο «Μουσική της Πασιφάης στην Πανσέληνο του Κόκκινου Ελαφιού», το Σάββατο 24 Ιουλίου, στις 20:30. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο νέο, υπό αποκατάσταση χώρο των μεσαιωνικών αποθηκών «Σαπλιτζά» στο Κάτω Κάστρο Μυτιλήνης, στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων «Συντροφιά με τα καλοκαιρινά φεγγάρια 2021 στο Κάστρο Μυτιλήνης».

Η μουσική θεματική της Πανσελήνου του Κόκκινου Ελαφιού είναι αφιερωμένη στην Πασιφάη και τα ανείπωτα πάθη της, που αναπτύσσονται στον γνωστό μυθολογικό κύκλο. Την υψίφωνο κ. Πάσχου, θα συνοδεύουν στο φλάουτο η Αμαλία Κουντούρη και στο πιάνο ο Μάρκος Κώτσιας, ενώ η Βάσω Αψώκαρδου θα αφηγηθεί επιλεγμένα λογοτεχνικά κείμενα.

Η είσοδος θα γίνεται μόνο με την επίδειξη των αποκομμάτων ελευθέρας εισόδου που θα διατίθενται στις 21 και 22 Ιουλίου στα γραφεία της ΕΦΑ Λέσβου, στην οδό Σαπφούς 22. Η χρήση μάσκας είναι απαραίτητη καθ’ όλη τη διάρκεια της μουσικής συναυλίας, η οποία θα αναμεταδοθεί και στο YouTube σε live streaming.

 

spot_img
Προηγούμενο άρθρο“Black Widow”
Επόμενο άρθροΜια βασίλισσα σε μοβ λουστρίνι
- Advertisement -

More articles

spot_img