Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΜΠΑΡΑΖ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΕΠΣ ΛΕΣΒΟΥ: Η ώρα της αλήθειας έφτασε για Ηρακλή Ατσικής και Αιγέα Πλωμαρίου!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Η ώρα της αλήθειας έφτασε για Ηρακλή Ατσικής και Αιγέα Πλωμαρίου, αφού αύριο Σάββατο θα συγκρουστούν στην Ατσική στην πρώτη μεταξύ τους μονομαχία για το πρωτάθλημα στο νομό. 

Οι δυο ομάδες έκαναν το νταμπλ σε τοπικό επίπεδο και πλέον είναι έτοιμες να ριχτούν στη μάχη για τις δυο μεταξύ τους αναμετρήσεις, που θα κρίνουν τον πρωταθλητή στο νομό. Τα παιχνίδια αναμένονται με πολύ ενδιαφέρον, αφού οι δυο ομάδες διψάνε για διάκριση, έχοντας ως στόχο να αναδειχθούν υπέρ-πρωταθλήτριες στο νομό και παράλληλα να πάρουν το εισιτήριο για τα μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική.  

Ο  πρωταθλητής Λήμνου, Ηρακλής Ατσικής, πήρε τα σκήπτρα στο νησί από τον Κεραυνό Αγίου Δημητρίου, ενώ ο αντίστοιχος από την Λέσβο, Αιγέας Πλωμαρίου, έβαλε τέλος στην αυτοκρατορία του Αετού Λουτρών. 

Ο Αιγέας που θα έχει στο πλάι του, τους φιλάθλους του που θα δώσουν βροντερό παρόν στην Ατσική θα προσπαθήσει να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να κάνει πιο εύκολη τη δουλειά του στη ρεβάνς του Πλωμαρίου, που θα γίνει την Παρασκευή 19 Απριλίου. Με την σειρά του ο γηπεδούχος στο αυριανό παιχνίδι Ηρακλής Ατσικής θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, βάζοντας τα δύσκολα στον Αιγέα, που έχει τον πρώτο λόγο στο ζευγάρι. 

Κατά πως φαίνεται θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και όποια ομάδα δείξει την απαιτούμενη σοβαρότητα θα έχει το προβάδισμα για τη νίκη. Διαιτητής του αγώνα, που θα αρχίσει στις 5 το απόγευμα, είναι ο Παναγιώτης Κουκούλας από τη Λέσβο με βοηθούς τους Κοσετσίδη και Φραγκαλά από τη Λήμνο. 

spot_img

More articles

spot_img
spot_img