Τετάρτη, 25 Μαΐου, 2022

ΜΠΑΡΑΖ: Τον πρώτο λόγο ο Αετός, θα το παλέψει ο Κεραυνός

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Το ρευστό 1-0 του πρώτου αγώνα στην Λήμνο καλείται να υπερασπιστεί ο Αετός στη ρεβάνς με τον Κεραυνό Αγίου Δημητρίου, που θα γίνει στα Λουτρά την Κυριακή, στις 17:00.

Το σύνολο του Θεαγένη Διονυσάτου, τα βρήκε σκούρα απέναντι στο αξιόμαχο σύνολο του Κεραυνού, περνώντας τελικά διά πυρός και σιδήρου από την Μύρινα με το γκολ του Λαμπράκη στο 69ο λεπτό. Η πολυπρόσωπη άμυνα των Λημνιών σε συνδυασμό με το μικρό γήπεδο, ήταν οι δύο κύριοι παράγοντες που έπαιξαν ρόλο για να μην δούμε τον Αετό που έχουμε συνηθίσει φέτος. Έστω και έτσι κατάφερε να νικήσει, ενώ θα μπορούσε να είχε πετύχει και άλλο γκολ στο φινάλε, όταν η ομάδα του Αγίου Δημητρίου άφησε ανοικτούς χώρους, βγαίνοντας μπροστά για να ισοφαρίσει. 

Όπως και να ‘χει στην ρεβάνς ο Αετός έχει τον πρώτο λόγο, παίζοντας στην έδρα του, αλλά θα πρέπει να δείξει και την δέουσα προσοχή, διότι ο Κεραυνός απέδειξε πως είναι μία ομάδα που ανά πάσα στιγμή μπορεί να σου κάνει τη ζημιά. Οπότε αυτό που θα προσπαθήσει να κάνει η ομάδα των Λουτρών είναι σε πρώτη φάση να μην δεχθεί γκολ και στην συνέχεια να βρει εκείνη το δρόμο προς τα δίχτυα για να καθαρίσει με το πρωτάθλημα στο νομό και να μπορέσει στη συνέχεια να διεκδικήσει την άνοδο στη Γ΄ Εθνική μέσω των αγώνων μπαράζ. 

Με την βοήθεια του κόσμου που, όπως αποδείχθηκε και στην Λήμνο ήταν ο 12ος παίκτης, ο Αετός έχει σίγουρα το προβάδισμα για τον τίτλο στο νομό, αλλά παράλληλα θα πρέπει να προσέξει τον Κεραυνό που μόνο αδιάφορος δεν θα έρθει στην Λέσβο. Να σημειωθεί πως διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Μάκης Δουκάκης με βοηθούς τους Ψύλλο (Λέσβου) και Λουμπόνια (Λήμνου), ενώ μετά το ματς θα γίνει η απονομή του τροπαίου στην ομάδα που θα τα καταφέρει. 

- Advertisement -

More articles

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις