Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

ΜΠΑΣΚΕΤ: Αγιασμός στους κριτές

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Αγιασμό εν όψει της νέας χρονιάς, που αρχίζει σε λίγες μέρες, πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος Κριτών Καλαθοσφαίρισης Λέσβου, στην αίθουσα συνεντεύξεων στο Δημοτικό Στάδιο. Ήταν ο πρώτος αγιασμός από τους κριτές που πραγματοποιήθηκε από τους ίδιους, αφού όλα τα προηγούμενα χρόνια γίνονταν από κοινού με τους διαιτητές.

Τον αγιασμό τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιπρόεδρος της Ο.Δ.Κ.Ε. Σύρος Σαλαβός, ο πρόεδρος της Κ.Ε.Δ. Παναγιώτης Λεβεντέλλης και το Δ.Σ των διαιτητών με παρόντες τους κ. Γιάννη Τσεκούρα και Μάριο Τζαγκατζή. Επίσης από πλευράς Περιφέρειας παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης αθλητισμού Δημήτρης Κουρσουμπάς και από πλευράς Δήμου ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Αθλητισμού, Πολιτισμού Παναγιώτης Πιττός.

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Κριτών, Γρηγόρης Κλειδαράς, σε σύντομο χαιρετισμό ευχαρίστησε όλους όσοι παραβρέθηκαν και τίμησαν την εκδήλωση, λέγοντας χαρακτηριστικά για την δράση των κριτών: «Κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ο Σύνδεσμός μας να προσφέρει τα μέγιστα στον χώρο και γενικά στην καλαθοσφαίριση. Στα θετικά πως από την πρόσφατη σχολή που κάναμε να βγάλουμε νέους κριτές το εγχείρημα πήγε καλά, καταφέραμε να φέρουμε νέους και νέες κοντά μας και αυτό μας χαροποίησε πολύ, αφού τώρα δεν θα υπάρξουν προβλήματα με τα ορισθέντα παιχνίδια και την διεξαγωγή τους. Μεγαλώσαμε τον σύνδεσμο και τώρα οι υποχρεώσεις για μας είναι μεγαλύτερες».

Μετά τον αγιασμό πραγματοποιήθηκε η πρώτη επιμορφωτική ημερίδα στην οποία δίδαξε ο καθηγητής διαιτησίας, Σπυρίδων Σαλαβός και την παρακολούθησαν όλοι οι κριτές.

spot_img
- Advertisement -

More articles