Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, 2024

ΜΠΑΣΚΕΤ: Άνοδος στη Β’ Εθνική κατηγορία για το Λέσβιο διαιτητή Θεόφιλο Μυζίκα!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Αγώνες σε μεγαλύτερη κατηγορία θα μπορεί να σφυρίζει από δω και στο εξής ο Θεόφιλος Μυζίκας, καθώς πήρε προαγωγή στη Β΄ Εθνική. 

Ο διαιτητής με καταγωγή από την Καλλονή εντάχθηκε στον Σύνδεσμο Διαιτητών Λέσβου το 2016 και έπειτα από τρία χρόνια παραμονής του στα τοπικά πρωταθλήματα στη συνέχεια αποφάσισε να κυνηγήσει το όνειρό του στις εθνικές κατηγορίες και από το 2019 έχει σφυρίξει με επιτυχία πολλούς αγώνες στη Γ΄ Εθνική κατηγορία. Η υπομονή του, η επιμονή του και η προσπάθειά του όλα αυτά τα χρόνια έρχονται να βρουν αντίκρισμα με τις αξιολογήσεις που πραγματοποίησε η ΚΕΔ/ΕΟΚ στις 6 Δεκεμβρίου, μέσα από τις οποίες ο Θεόφιλος Μυζίκας κέρδισε την άνοδο στη Β΄ Εθνική κατηγορία, γεγονός που χαροποιεί τον ίδιο αλλά και τον τοπικό σύνδεσμο, που βλέπει ένα δικό του παιδί να ανοίγει τα φτερά του σε μεγαλύτερη κατηγορία. Τέλος, να σημειωθεί πως μαζί με τον Μυζίκα αξιολογήθηκαν με επιτυχία ακόμη 29 διαιτητές. 

 

Στις 15 Δεκεμβρίου αρχίζει η χειμερινή μεταγραφική περίοδος

Την εγκύκλιο της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου έδωσε στη δημοσιότητα η ΕΟΚ. Όπως αναφέρεται, αυτή θα διαρκέσει για ένα μήνα, και ορίζεται από τις 15/12/2023 ως και τις 15/1/2024, ενώ από την περασμένη Παρασκευή είναι δυνατή η κατάθεση μεταγραφών. Κάθε ομάδα θα έχει δικαίωμα να αποκτήσει ως δυο παίκτες, με την συγκατάθεση της αποδέσμευσης από την πρώην ομάδα τους, αν οι αθλητές/αθλήτριες αγωνίζονταν σε σωματείο.

spot_img

More articles