Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

ΜΠΑΣΚΕΤ: Αρισβαίος και Αίολος διεκδικούν σήμερα τον πρώτο τίτλο της χρονιάς

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Αρισβαίος Καλλονής και Αίολος είναι έτοιμοι να διεκδικήσουν σήμερα τον πρώτο τίτλο της χρονιάς στη Λέσβο για το κύπελλο Λέσβου ‘’Γ.  Καρέκος’’. 

Οι δυο ομάδες έφθασαν με την αξία τους μέχρι τον τελικό και πλέον μένει να διαπιστωθεί ποια από τις δυο θα καταφέρει να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο. Ο Αρισβαίος, ο οποίος μετά από πολλά χρόνια θα βρεθεί ξανά σε τελικό κυπέλλου, στους προηγούμενους γύρους απέκλεισε τον Ερμή Παμφίλων και τον Παλλεσβιακό, ενώ από την άλλη ο Αίολος, που φθάνει στον τελικό για πέμπτη χρονιά και δεύτερη συνεχόμενη, έχοντας και μια κατάκτηση, απέκλεισε τον Αιολικό και τον Παπάδο Γέρας. 

Οι δυο μονομάχοι θα τα δώσουν όλα προκειμένου να πάρουν το τρόπαιο με την δίψα για διάκριση να είναι μεγάλη και στις δυο πλευρές, με τους προπονητές Στρατή Αλμπάνη του Αρισβαίου και Θοδωρή Γιαννίκο του Αίολου να καταστρώνουν τα πλάνα τους γι’ αυτό το μεγάλο παιχνίδι. Αρκετός αναμένεται να είναι και ο κόσμος που θα συρρεύσει στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης, προκειμένου να δει από κοντά τις προσπάθειες των παικτών του Αρισβαίου Καλλονής και του Αίολου. Τέλος, να αναφερθεί πως ο τελικός θα ξεκινήσει στις 7:30 το βράδυ.

spot_img

More articles

spot_img