Τρίτη, 9 Αυγούστου, 2022

ΜΠΑΣΚΕΤ: Έμαθε τους αντιπάλους του στη Γ΄ Εθνική ο Αιολικός

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Ακόμα δεν έχουν κοπάσει οι πανηγυρισμοί στον Αιολικό μετά την επίτευξη της ανόδου στη Γ΄ Εθνική για πρώτη φορά. Η ομάδα της Μυτιλήνης ετοιμάζεται να βιώσει αυτή την εμπειρία και στο πλαίσιο αυτό, γνωρίζει ήδη τις ομάδες που θα αντιμετωπίσει στο πρωτάθλημα. 

Η ανακατανομή των ομίλων πραγματοποιήθηκε στην Καρδίτσα με τον Αιολικό να τοποθετείται στον 3ο όμιλο του Νότου, ο οποίος απαρτίζεται από 12 ομάδες συνολικά. Πιο συγκεκριμένα σε αυτόν τον όμιλο συμμετέχουν ομάδες των Αθηνών, καθώς και οι δύο εκπρόσωποι της Χίου, ο ΒΑΟΛ που τελικά δήλωσε κανονικά συμμετοχή στην Γ΄ Εθνική (παρότι υπήρχαν φήμες περί οικειοθελούς αποχώρησης από την κατηγορία λόγω οικονομικών προβλημάτων), ενώ στον 3ο όμιλο είναι και η έτερη ομάδα της Χίου, ο ΦΟ Βροντάδου. 

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Αιολικός θα πρέπει να φτιάξει ένα καλό σύνολο για να μπορέσει να διεκδικήσει την παραμονή του στην Γ΄ Εθνική και αυτό διότι από τον όμιλο θα υποβιβαστούν συνολικά έξι ομάδες, δηλαδή οι μισές, ενώ για πρώτη φορά θα θεσπιστούν στην κατηγορία, play off και play out. Προς το παρόν στην ομάδα της Μυτιλήνης χαίρονται για την άνοδό τους στις εθνικές κατηγορίες για πρώτη φορά στην ιστορία και σε περίπου μία εβδομάδα θα αρχίσει να τρέχει ο σχεδιασμός, όπου το μεγαλύτερο μέρος του ρόστερ θα απαρτίζεται από ντόπιους παίκτες, ωστόσο θα γίνουν και κάποιες προσθήκες εκτός Λέσβου. 

Αναλυτικά οι ομάδες του 3ου ομίλου στο Νότο:

 1. ΒΑΟΛ
 2. ΦΟ Βροντάδου
 3. Αιολικός
 4. Νίκη Αμαρουσίου
 5. Αργοναύτης Τριγλίας
 6. Πικέρμι
 7. Φοίνιξ Πειραιά
 8. Μανδραϊκός
 9. Ίκαρος Καλλιθέας
 10. Ελευθερία Μοσχάτου
 11. Πεύκη
 12. Δάφνη
spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img