Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου, 2024

ΜΠΑΣΚΕΤ: Για την πρώτη νίκη στη Γ΄ Εθνική ο Αιολικός κόντρα στη Νίκη Αμαρουσίου

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Ο Αιολικός ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια κόντρα σε ομάδες που έχουν στόχο την άνοδο στην Β΄ Εθνική, τον Αργοναύτη Τριγλίας και τον Ίκαρο Καλλιθέας, γνωρίζοντας δύο φυσιολογικές ήττες.

Για την 3η αγωνιστική αυτού του δύσκολου πρωταθλήματος, η ομάδα της Μυτιλήνης θα δώσει ένα σαφώς πιο βατό παιχνίδι με την Νίκη Αμαρουσίου, παιχνίδι το οποίο είναι στα κυβικά των παικτών του Γιώργου Γκούμα, καθώς οι δύο μονομάχοι έχουν τον ίδιο στόχο, αυτόν της παραμονής της κατηγορίας. Οι κυανόλευκοι που σιγά-σιγά αρχίζουν να μαθαίνουν την Γ΄ Εθνική, θα επιχειρήσουν να πάρουν την πρώτη νίκη γενικότερα στις εθνικές κατηγορίες, μαζί με την βοήθεια του κοινού που αναμένεται να κατακλύσει κάθε γωνιά του κλειστού γυμναστηρίου της Νεάπολης, όπως είχε γίνει και στο ματς με τον Αργοναύτη Τριγλίας. 

Στο παιχνίδι με την Νίκη Αμαρουσίου που έχει ρεκόρ, μία νίκη και μία ήττα, ο Αιολικός που είναι στο 0-2 σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να επαναλάβει την ίδια νωθρότητα με την οποία μπήκε στα πρώτα δύο παιχνίδια και είχε ως αποτέλεσμα η διαφορά να ξεφύγει από νωρίς κατά του Αιολικού που υπέστη δύο εύκολες ήττες. 

Προφανώς ο προσεχής αντίπαλος των Μυτιληνιών δεν έχει τις μονάδες που διαθέτουν, ομάδες όπως ο Αργοναύτης και ο Ίκαρος, παρόλα αυτά οι παίκτες του Γιώργου Γκούμα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και προσηλωμένοι στο παιχνίδι, ώστε να έρθει η πρώτη νίκη για το λεσβιακό σωματείο στη Γ΄ Εθνική, μία νίκη η οποία θα δώσει μεγάλη αυτοπεποίθηση στους παίκτες εν όψει της συνέχειας. Ας σημειωθεί ότι το παιχνίδι θα γίνει αύριο Σάββατο, στις 17:30, κατόπιν αιτήματος της Νίκης Αμαρουσίου που το ζήτησε αυτό για να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά. Τέλος, το πρώτο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς για τον Αιολικό θα διευθύνουν οι κύριοι Αυγερινός και Βαγγάλης. 

Γ΄ Εθνική, 3ος όμιλος

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Σάββατο, 17:30

  • Αιολικός – Νίκη Αμαρουσίου

Κυριακή, 17:00

  • Εν. Αττ. Καλύμνου – Φοίνιξ Πειραιά (16:00)
  • Ποσειδών Ν. Ψυχ. – Αργοναύτης Τριγλίας
  • Πικέρμι – Ίκαρος Καλλιθέας
  • ΦΟ Βροντάδου – ΑΟ Δάφνης
  • Ελευθερία Μοσχ. – Μανδραϊκός
spot_img

More articles

spot_img