Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου, 2023

ΜΠΑΣΚΕΤ: Ο Αιολικός… δεν βγήκε στο δεύτερο ημίχρονο και το πλήρωσε

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Δυο πρόσωπα είχε ο Αιολικός στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Νίκη Αμαρουσίου. Ένα καλό στο πρώτο ημίχρονο και ένα πολύ κακό στο δεύτερο, με αποτέλεσμα να φύγει από το Μαρούσι ηττημένος με μεγάλη διαφορά, 80-55 το τελικό σκορ. 

Η ομάδα του Γιώργου Γκούμα κράτησε το σκορ σε χαμηλά επίπεδα κατά την διάρκεια των δύο πρώτων δεκαλέπτων, εξέλιξη που βόλεψε τους νησιώτες οι οποίοι πήγαν στην ανάπαυλα για το πρώτο μέρος μόλις έναν πόντο πίσω στο σκορ (29-28). Όμως στην επανάληψη ο Αιολικός εμφανώς επηρεασμένος και από τον τραυματισμό του Γιώργου Καμινέλλη κατά την διάρκεια του πρώτου μέρους, παραδόθηκε στις ορέξεις των παικτών της Νίκης Αμαρουσίου η οποία ανέβασε την διαφορά σε απαγορευτικά επίπεδα, με τα τελευταία στον αγώνα να παίρνουν διαδικαστικό χαρακτήρα. Ουσιαστικά η ομάδα της Μυτιλήνης άντεξε μόνο για ένα ημίχρονο, αναγνωρίζοντας φυσικά πως ούτως ή άλλως ήταν το αουτσάιντερ στην συγκεκριμένη αναμέτρηση και άλλα είναι τα παιχνίδια που πρέπει να πάρει, ώστε να σωθεί. 

Αν κάτι κρατάει ο Αιολικός από αυτό το παιχνίδι αυτό είναι η καλή παρουσία που είχαν τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, ο Βαλιώτης, που στο ντεμπούτο του έβαλε 10 πόντους, ενώ και ο Πελίγκος ήταν επίσης θετικός με 12. Σταθερή αξία ο Ηλίας Τσιόγκας, ο οποίος τελείωσε το ματς με 16 πόντους. 

- Advertisement -

More articles

spot_img