Τρίτη, 3 Οκτωβρίου, 2023

ΜΠΑΣΚΕΤ: Ο Αιολικός επαναπάτρισε τους Σταμούλη και Ιατρού

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Σταματημό δεν έχουν οι μεταγραφές στον Αιολικό σε μία προσπάθεια να βαθύνει το ρόστερ του τόσο ποιοτικά, όσο και ποσοτικά. 

Ο πρωταθλητής στο Αιγαίο που φέτος θα εκπροσωπήσει τη Λέσβο στη Γ΄ Εθνική, προέβη σε δύο ακόμη προσθήκες, επαναπατρίζοντας τους Νίκο Σταμούλη και Νίκο Ιατρού. Ο Σταμούλης θα αγωνιστεί στον Αιολικό για τρίτη διαφορετική χρονιά με τον πολύπειρο γκαρντ να έχει εμπειρία από Γ΄ Εθνική με τους Παπάδο Γέρας και Καλαμάτα 80. Κατά την περσινή αγωνιστική περίοδο ανήκε στο δυναμικό του Ιπποκράτη Κω και πλέον επιστρέφει στον Αιολικό για να τον ενισχύσει περισσότερο στην περιφέρεια. Ο Σταμούλης στη Λέσβο έχει αγωνιστεί και για λογαριασμό του Παλλεσβιακού.  Ωστόσο το δρόμο του επαναπατρισμού ακολούθησε και ο Νίκος Ιατρού, ο οποίος επίσης πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του Ιπποκράτη Κω. Στα 28 του χρόνια πήρε την απόφαση να γυρίσει στο νησί για τον Αιολικό, ώστε να αγωνιστεί μαζί του σε εθνική κατηγορία. Στη Λέσβο ο Ιατρού έχει αγωνιστεί μόνο στον Παλλεσβιακό (2010-12, 2016-17), ενώ έχει περάσει και από δύο ομάδες της Ρόδου, τον Ζέφυρο και τον Ιβίσκο. 

Πάντως οι Σταμούλης και Ιατρού μπορεί να μην ήταν και οι τελευταίες προσθήκες για τον Αιολικό που σκανάρει την αγορά για την απόκτηση ενός ψηλού και κάπως έτσι να κλείσει το ρόστερ. Τέλος, η προετοιμασία ξεκίνησε την περασμένη Πέμπτη στο κλειστό της Νεάπολης με όλους τους παίκτες να είναι στην διάθεση του Γιώργου Γκούμα, ενώ αυτή την εβδομάδα η προετοιμασία πραγματοποιείται στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης με τους παίκτες να τεστάρουν την φυσική τους κατάσταση.   

spot_img
- Advertisement -

More articles