Πέμπτη, 26 Μαΐου, 2022

ΜΠΑΣΚΕΤ: Ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του στο Άργος ο Θησέας

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Στο Άργος βρίσκεται ο Θησέας για να αντιμετωπίσει σήμερα τους Δαναούς στο εξ αναβολής παιχνίδι από την 17η αγωνιστική της Α2 των γυναικών. Κατόπιν συνεννόησης με τις δύο ομάδες, η ΕΟΚ όρισε την αναμέτρηση για σήμερα με το τζάμπολ του αγώνα να είναι προγραμματισμένο για τις 13:00. Αυτό θα είναι γενικώς το τελευταίο παιχνίδι για το σύνολο του Στρατή Αλμπάνη στην Α2 γυναικών, έχοντας στόχο να αποχαιρετήσει την κατηγορία με μία καλή εμφάνιση. Από την άλλη οι Δαναοί θα βρίσκονται και του χρόνου στην Α2, κάνοντας φέτος μία μεστή χρονιά. 

 

Στα Ιωάννινα οι νεανίδες…

Για ακόμα μία φορά ο Θησέας θα εκπροσωπήσει το νησί μας στην Β΄ φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος νεανίδων που θα γίνει στα Ιωάννινα από 15 έως 17 Απριλίου. Η αποστολή της ομάδας της Παναγιούδας θα αναχωρήσει αύριο Πέμπτη με αρκετές απουσίες λόγω πανελληνίων, αλλά με πολύ ενθουσιασμό από τα μικρότερα κορίτσια που θα αναπληρώσουν τα κενά. 

Ο Θησέας θα συμμετάσχει στον Β΄ Όμιλο, κάνοντας πρεμιέρα την Παρασκευή, στις 20:00 με τον ΣΚ Ιωάννινα. Μία μέρα αργότερα θα κοντραριστεί με την Ακαδημία Σχηματαρίου Πρωτέας, στις 12:00. Επίσης την Κυριακή θα γίνει και η αναμέτρηση της Ακαδημίας Σχηματαρίου με τον ΣΚ Ιωάννινα. Ο στόχος του Θησέα είναι μέσα από αυτά τα παιχνίδια, οι αθλήτριές του να κερδίσουν πολλές εμπειρίες για το μέλλον.

- Advertisement -

More articles

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις