Τετάρτη, 6 Ιουλίου, 2022

ΜΠΑΣΚΕΤ: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το camp του Αιολικού

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το 1ο Basketball Camp Λέσβου ‘’Δ. Κουκέλλης’’ το οποίο διοργανώθηκε από τον Αιολικό. 

Ήταν πέντε μέρες γεμάτες μπάσκετ με τους μικρούς αθλητές να μαθαίνουν τα μυστικά του αθλήματος από υψηλών προδιαγραφών καλεσμένους. Το βασικό κομμάτι του camp έλαβε μέρος στο κλειστό της Νεάπολης και κράτησε τρεις ημέρες. Την καθοδήγηση των παιδιών ανέλαβαν ο καταξιωμένος προπονητής Μιχάλης Γιαννουζάκος, ο αθλητής της ανδρικής ομάδας του Αιολικού, Γιώργος Γιαννουζάκος και ο προπονητής Γιώργος Γκούμας

Επίσης χρέη προπονητή εκτέλεσαν και τρεις ακόμη αθλητές του Αιολικού, οι Γιάννης Καραδόπουλος, Νίκος Ξετρίχης και Θοδωρής Ντουζίδης. Η πιο σημαντική μέρα του camp που έγινε στο κλειστό της Νεάπολης ήταν η τρίτη και τελευταία, όταν βρέθηκαν δίπλα στα παιδιά, άνθρωποι με μεγάλη εμπειρία στον χώρο: Ο προπονητής Βασίλης Γεραγωτέλλης (άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Σφαιρόπουλου) καθώς και ο αρχηγός και παίκτης της ΑΕΚ Δημήτρης Μαυροειδής. Και οι δύο δίδαξαν στα πολλά παιδιά που ήταν στο camp όλα τα μυστικά του μπάσκετ, με τους μικρούς αθλητές να δείχνουν διψασμένοι για μάθηση. Αμέσως μετά το αγωνιστικό κομμάτι η διοίκηση του Αιολικού που είχε τον πλήρη συντονισμό του camp, προχώρησε σε μερικές βραβεύσεις. 

Πέρα από τους Βασίλη Γεραγωτέλλη και Δημήτρη Μαυροειδή, τιμητική πλακέτα έλαβαν ο Γιάννης Παρασχόπουλος (προπονητής φυσικής κατάστασης), ο Γιάννης Ζεστός για την πολυετή και σημαντική πορεία του στο λεσβιακό μπάσκετ, καθώς και οι Παναγιώτης Πιττός και Δημήτρης Κουρσουμπάς από Δήμο Μυτιλήνης και Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου αντίστοιχα, που συνέβαλαν τα μέγιστα για να πάρει σάρκα και οστά αυτό το Camp. 

Στην συνέχεια οι διοργανωτές έδωσαν βραβεία στους αθλητές που διακρίθηκαν, ενώ όλα τα παιδιά πήραν αναμνηστικό δίπλωμα. Ακόμη στους νικητές του Camp δόθηκε δώρο ένα σορτσάκι της ΑΕΚ με την υπογραφή του Δημήτρη Μαυροειδή. Αξίζει να αναφέρουμε πως το camp συνεχίστηκε το Σαββατοκύριακο στην Καλλονή, εκεί όπου υπεύθυνος ήταν ο προπονητής του Αρισβαίου, Ιγνάτης Μαριόλας. Το παρών έδωσαν  παιδιά,  κυρίως από το βόρειο τμήμα της Λέσβου.

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις