Παρασκευή, 14 Ιουνίου, 2024

ΜΠΑΣΚΕΤ: Πήρε τον πρώτο τελικό με τον Αίολο η Αθλητική Λέσχη

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Η Αθλητική Λέσχη νίκησε με σκορ 45-37 τον Αίολο και έκανε το 1-0 στη σειρά των τελικών του τοπικού πρωταθλήματος των ανδρών. 

Η ομάδα του Γιώργου Καραμβάλη με κεκτημένη ταχύτητα από την εύκολη πρόκριση επί του Παπάδου Γέρας, κατάφερε να κερδίσει και τον Αίολο τουλάχιστον στον πρώτο τελικό, δείχνοντας αποφασισμένη να διεκδικήσει τον τίτλο σε αυτή την πρώτη της παρουσία σε επίπεδο ανδρών. Από το σκορ και μόνο καταλαβαίνει κανείς πως στον πρώτο τελικό πρωτεύοντα ρόλο είχαν οι δυο άμυνες με την Λέσχη να βρίσκει λίγες παραπάνω λύσεις στην επίθεση, κυρίως με τους Ζεστό, Σταμούλη και Σαμαρτζίδη, παίρνοντας τελικά τη νίκη. 

Από την άλλη ο Αίολος που στα ημιτελικά είχε αποκλείσει τον Αρισβαίο, δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στην καλά οργανωμένη άμυνα της Λέσχης με αποτέλεσμα να μπλοκάρει στην επίθεση και δίκαια να ηττηθεί. Τέλος,  να υπογραμμιστεί πως ο φετινός πρωταθλητής θα κριθεί στις τρεις νίκες, οπότε η σειρά έχει να διανύσει πολύ δρόμο ακόμα με το δεύτερο παιχνίδι να διεξάγεται σήμερα στις 20:30, στο κλειστό της Νεάπολης. Αν η Λέσχη καταφέρει να κάνει το 2-0, τότε θα αποκτήσει σαφές προβάδισμα για τον τίτλο, ενώ από την άλλη η νίκη είναι μονόδρομος για τον Αίολο προκειμένου να φέρει την σειρά σε απόλυτη ισορροπία.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img