Τρίτη, 5 Ιουλίου, 2022

ΜΠΑΣΚΕΤ: Πίστη για άνοδο στον Αιολικό!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Η πιο μεγάλη ώρα έφτασε για τον Αιολικό, καθώς από σήμερα Παρασκευή ρίχνεται στην μάχη του ειδικού πρωταθλήματος ανόδου για τη Γ΄ Εθνική. 

Στην πρεμιέρα οι πρωταθλητές Λέσβου αντιμετωπίζουν τον ΝΟ Θυμιανών από την Χίο, έχοντας αποκλειστικό στόχο τη νίκη, αφενός για να ξεκινήσουν με το δεξί τις υποχρεώσεις τους στα μπαράζ και αφετέρου για να δουν την συνέχεια με καλύτερο μάτι, στην προσπάθεια που θα κάνει το σύνολο του Γιώργου Γκούμα για να βρεθεί στις εθνικές κατηγορίες για πρώτη φορά. Θεωρητικά ο Αιολικός ξεκινά στα μπαράζ με ένα παιχνίδι, όπου έχει τον πρώτο λόγο για να το κερδίσει, καθώς η πρωταθλήτρια ομάδα από την Χίο δεν έχει τη δυναμική σε αντίθεση με τον Αιολικό, που διαθέτει πιο ποιοτική ομάδα, ωστόσο αυτό θα πρέπει να αποδειχθεί και στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου στο Μετς, το οποίο θα φιλοξενήσει όλα τα παιχνίδια του ειδικού πρωταθλήματος. 

Ο Αιολικός είναι ήδη στην Αθήνα, χθες προπονήθηκε στην πρωτεύουσα και σήμερα στις 19:00, θέλει να κάνει το πρώτο βήμα ενάντια στον ΝΟ Θυμιανών. Ο κόουτς Γκούμας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του με τους Γιαννουζάκο και Γιαννούλη να προσθέτουν ακόμη περισσότερη δυναμική στο ρόστερ της ομάδας. Δύο ώρες νωρίτερα η πρεμιέρα των μπαράζ θα ανοίξει με το παιχνίδι ανάμεσα στην ΕΑ Καλύμνου και τον Πανναξιακό, δύο ομάδες που μαζί με τον Αιολικό είναι τα φαβορί για να διεκδικήσουν τις δύο θέσεις που οδηγούν στην Γ΄ Εθνική και λέμε δύο καθώς με τα τωρινά δεδομένα θα ανέβει και ο δεύτερος από το ειδικό πρωτάθλημα, λόγω της οικειοθελούς αποχώρησης του ΒΑΟΛ από την Γ΄ Εθνική.

Οπότε οι πιθανότητες ανόδου του Αιολικού αυξάνονται σημαντικά και εφόσον τα καταφέρει σήμερα απέναντι στον ΝΟ Θυμιανών, τότε θα χρειάζεται άλλη μία νίκη για να πάρει την άνοδο στις εθνικές κατηγορίες. Η ομάδα της Μυτιλήνης θα δώσει το Σαββατοκύριακο τα πιο δυνατά παιχνίδια στα μπαράζ, αντιμετωπίζοντας την ΕΑ Καλύμνου αύριο Σάββατο, στις 18:00 και τον Πανναξιακό την Κυριακή στις 13:00. Πάντως αυτό που λένε στον Αιολικό είναι ότι είναι μεγάλη ευκαιρία να έρθει η άνοδος στην Γ΄ Εθνική, ειδικά τώρα που θα ανέβει και η ομάδα που θα πάρει την δεύτερη θέση στην βαθμολογία. 

Στην ομάδα της Μυτιλήνης έχουν στόχο το τρία στα τρία, για να είναι σίγουρα πρώτοι στην βαθμολογία και μαζί να έχουν πάρει την πολυπόθητη άνοδο στην Γ΄ Εθνική. 

Ειδικό πρωτάθλημα ανόδου στη Γ΄ Εθνική

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής (Παρασκευή)

-ΕΑ Καλύμνου – Πανναξιακός (17:00)

-ΝΟ Θυμιανών – Αιολικός (19:00)

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής (Σάββατο)

-Πανναξιακός – ΝΟ Θυμιανών (16:00)

-Αιολικός – ΕΑ Καλύμνου (18:00)

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής (Κυριακή)

-ΝΟ Θυμιανών – ΕΑ Καλύμνου (11:00)

-Πανναξιακός – Αιολικός (13:00)

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις