Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

ΜΠΑΣΚΕΤ: Στη Μυτιλήνη το Σαββατοκύριακο η Β΄ φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων-κορασίδων

Στη Μυτιλήνη θα φιλοξενηθεί το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Μαΐου η Β΄ φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων και κορασίδων. 

Οι αγώνες θα λάβουν χώρα στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης, εκεί όπου έξι ομάδες θα διεκδικήσουν την πρώτη θέση που ισοδυναμεί με πρόκριση στον επόμενο γύρο του πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων και κορασίδων αντίστοιχα. Στους παίδες τον τίτλο στη Λέσβο και μάλιστα αήττητη κατέκτησε η Αθλητική Λέσχη, η οποία στο δρόμο για την πρωτιά στο Βορειοανατολικό Αιγαίο θα κληθεί να αντιμετωπίσει, αύριο Σάββατο, την Αναγέννηση Σάμου και μεθαύριο Κυριακή τον ΦΟ Βροντάδου. 

Αντίθετα στις κορασίδες ο πρωταθλητής Λέσβου, Αίολος, θα δώσει και τα δυο του παιχνίδια την Κυριακή με αντιπάλους τον Αιγέα Χίου και τον Ίκαρο Ικαρίας. 

Να θυμίσουμε πως στη Μυτιλήνη είχε διεξαχθεί και η Β΄ φάση του πανελλήνιου πρωταθλήματος νεανίδων, όπου την πρώτη θέση κατέκτησε η Ολυμπιάδα Μήθυμνας, ενώ η αντίστοιχη διοργάνωση στους εφήβους είχε πραγματοποιηθεί στη Λήμνο, με τον ΒΑΟΛ Χίου να ανακηρύσσεται πρωταθλητής Βορειοανατολικού Αιγαίου.  

Το πρόγραμμα της Β΄ φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος παίδων

Σάββατο

  • Αθλ. Λέσχη – Αναγέννηση (11:30)
  • Αναγέννηση – ΦΟ Βροντάδου (20:30)

Κυριακή

  • ΦΟ Βροντάδου – Αθλ. Λέσχη (13:30)

Το πρόγραμμα της Β΄ φάσης του πανελλήνιου πρωταθλήματος κορασίδων

Σάββατο

  • Αιγέας – ΠΑΣ Ίκαρος (18:30)

Κυριακή

  • Αιγέας – Αίολος (11:30)
  • Ίκαρος – Αίολος (21:00)
spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img