Πέμπτη, 30 Ιουνίου, 2022

ΜΠΑΣΚΕΤ: Στο προπονητικό επιτελείο του Αιολικού ο Στρατής Αλμπάνης

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Στο προπονητικό επιτελείο του Αιολικού εντάχθηκε ο Στρατής Αλμπάνης, ώστε να το ενισχύσει εν όψει των δύσκολων αγώνων μπαράζ, με φόντο την άνοδο στην Γ΄ Εθνική. 

Οι πρωταθλητές Λέσβου πέρα από το δυνατό ρόστερ που έχουν δημιουργήσει φέτος με στόχο να διεκδικήσουν την άνοδο στις εθνικές κατηγορίες για πρώτη φορά στην ιστορία τους, κοιτάνε παράλληλα και την ενίσχυση του τεχνικού σταφ, προσθέτοντας σε αυτό τον Στρατή Αλμπάνη, ο οποίος με την εμπειρία και τις γνώσεις του θα δώσει αρκετές συμβουλές στους παίκτες και θα αποτελέσει το στήριγμα του προπονητή, Γιώργου Γκούμα, με τον οποίο διατηρεί πολύ καλές σχέσεις. Μάλιστα η διοίκηση των Μυτιληνιών ευχαριστεί την γυναικεία ομάδα του Θησέα Παναγιούδας, η οποία επέτρεψε στον Στρατή Αλμπάνη να ενταχθεί στο τεχνικό επιτελείο του Αιολικού από τον πάγκο του οποίου είχε περάσει και ως πρώτος προπονητής για τρία ολόκληρα χρόνια. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου αναφέρει: «Μετά την κατάκτηση του πρώτου πρωταθλήματος στην μπασκετική ιστορία του Αιολικού Μυτιλήνης το Σάββατο το βράδυ σε ένα συγκλονιστικό ματς, απέναντι σε μία παραδοσιακή δύναμη του νησιού, την ομάδα του Παλλεσβιακού, ο δρόμος μας οδηγεί σε μία ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση  για το τμήμα μπάσκετ της ομάδας μας.

Οι αντίπαλοί του στα μπαράζ…

Η “ισχύς εν τη ενώσει” είναι καθοδηγητικός μοχλός για το club μας και πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητη στο Λεσβιακό μπάσκετ. Ακολουθώντας τα πιστεύω μας, αλλά και το ένστικτό μας, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι αποδεχτήκαμε την πρόταση του Coach της ομάδας μας,  Γιώργου Γκούμα για την ένταξη του Στρατή Αλμπάνη στο προπονητικό Stuff του Αιολικού B.C..

Ο Coach Αλμπάνης επανέρχεται σε γνώριμα λημέρια μιας και ήταν προπονητής μας επί 3 έτη.

Υ.Γ. Ευχαριστούμε θερμά το φίλτατο σωματείο Θησέα Παναγιούδας που επέτρεψε να συμβεί όλο αυτό.

Στρατή καλή επάνοδο και πολλές επιτυχίες.

Η διοικούσα επιτροπή της καλαθοσφαίρισης»

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img
spot_img

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις