ΜΠΑΣΚΕΤ: Ξεκινά σήμερα το μεγάλο γεγονός του καλοκαιριού

Ανοίγει τις πύλες του σήμερα, Τετάρτη το 1ο Basketball Camp Λέσβου ‘’Δ. Κουκέλλης’’ που διοργανώνεται από τον Αιολικό και τελείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, του Νομικού Προσώπου Τουρισμού, Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Δυτικής Λέσβου και του Δήμου Μυτιλήνης. 

Από σήμερα Τετάρτη 15 Ιουνίου μέχρι και την Παρασκευή 17 Ιουνίου οι μικροί αθλητές του μπάσκετ θα γνωρίσουν από τους ειδικούς τα μυστικά του αθλήματος στο camp που θα λάβει μέρος στο κλειστό γυμναστήριο της Νεάπολης, ενώ η συνέχεια θα δοθεί το Σαββατοκύριακο 18-19 Ιουνίου στο ανοιχτό γήπεδο της Καλλονής. 

Όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και καιρό το camp θα διεξαχθεί με την καθοδήγηση του καταξιωμένου προπονητή Μιχάλη Γιαννουζάκου, του καλαθοσφαιριστή του Αιολικού Γιώργου Γιαννουζάκου και του προπονητή του ανδρικού τμήματος Γιώργου Γκούμα. Επίσης στο μεγάλο γεγονός του καλοκαιριού για το λεσβιακό μπάσκετ, προσκεκλημένοι είναι ο προπονητής Βασίλης Γεραγωτέλλης (άμεσος συνεργάτης του προπονητή Γιάννη Σφαιρόπουλου) καθώς και ο καλαθοσφαιριστής και αρχηγός της ΑΕΚ Δημήτρης Μαυροειδής, όπως και άλλα μεγάλα ονόματα. 

Ακόμη για πρώτη φορά στα χρονικά όλοι οι ντόπιοι προπονητές ενώνουν τις δυνάμεις τους για το καλό του αθλήματος που υπηρετούν, ενώ το παρών θα δώσουν και αρκετοί αθλητές των ομάδων της Λέσβου. Να θυμίσουμε πως τόσο στο camp της Μυτιλήνης όσο και σε αυτό της Καλλονής, θα συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 6 μέχρι 16 ετών.