Να εξαντλήσει τις πιθανότητες

Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, λένε. Αυτή η φράση ταιριάζει γάντι στον Αετό που γνωρίζει καλά πως οι πιθανότητες για να παραμείνει στην Γ΄ Εθνική είναι μόνο μαθηματικές. 

Ωστόσο επειδή ακόμη δεν έχει υποβιβαστεί μαθηματικά, είναι υποχρεωμένος να παλέψει στις δύο τελευταίες αγωνιστικές για το καλύτερο δυνατό και στην περίπτωση που πέσει να το κάνει με ψηλά το κεφάλι. Η αλήθεια είναι ότι το έργο της ομάδας των Λουτρών είναι εξαιρετικά δύσκολο, αφού θέλει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με Θύελλα Ραφήνας και Αστέρα Βάρης, δύο ομάδες που είναι στην πρώτη τετράδα. Μάλιστα η πρώτη πάει για την 1η θέση στον όμιλο, οπότε ο βαθμός δυσκολίας των νεοφώτιστων είναι εξαιρετικά δύσκολος. 

Αναμφίβολα σε περίπτωση υποβιβασμού θα έχει κοστίσει η ισοπαλία στην Σάμο από τον ουραγό Πυθαγόρα, αλλά και τα δύο εντός έδρας παιχνίδια με Καραβά και Ακράτητο, που επίσης ήρθαν ισόπαλα. Αλλά γνωρίζουν καλά στον Αετό ότι οι ισοπαλίες μόνες τους δεν αρκούν για να σωθείς, αν δεν έρθουν και οι νίκες.

Τώρα στα του αγώνα της Κυριακής με την Θύελλα Ραφήνας, ο Αετός εκτός από το δικό του κίνητρο να νικήσει την Θύελλα Ραφήνας για να παραμείνει ζωντανός στο κόλπο της παραμονής, θα ήθελε να πάρει τους τρεις βαθμούς για να βοηθήσει τον Αιολικό να πάρει την 1η θέση. 

Σε καμία περίπτωση δεν είναι εύκολο το έργο της ομάδας των Λουτρών που, όπως έχουμε επισημάνει σε πολλά ρεπορτάζ, δεν παίζει άσχημο ποδόσφαιρο, ωστόσο δεν μπορεί να πάρει τις νίκες που χρειάζεται.

Πού ξέρεις, μπορεί η τύχη να χαμογελάσει στους νεοφώτιστους στην Ραφήνα. Απουσίες υπάρχουν στον Αετό καθώς δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Άλεξ Τοπάλι, ενώ αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή των Μιχαλάκη, Καπταγιάννη και Παπαδόπουλου.

Η σέντρα του αγώνα θα γίνει στις 14:45, όπως και στα υπόλοιπα γήπεδα, ενώ την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Ιωάννης-Δημήτριος Καλογερόπουλος από την Αθήνα.

Γ΄ Εθνική, 8ος όμιλος

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής

Κυριακή, 14:45

  • Αιολικός – Αίας Σαλαμίνας
  • Θύελλα Ραφήνας – Αετός
  • ΑΟ Καραβάς – Ακράτητος
  • Πυθαγόρας – Πανελευσινιακός
  • Κερατσίνι – Μικρασιατική
  • Αστέρας Βάρης – ΑΟ Πυλίου