Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Να πώς θα αυξήσετε την ελαιοπαραγωγή σας

Μία ενδιαφέρουσα εκδήλωση, ανοιχτή για όλους τους πολίτες και τους επαγγελματίες, θα πραγματοποιήσει μεθαύριο Τετάρτη στις 20:20, επί της οδού Σκαμανδρίου, το Cine Φυτόπολις φιλοξενώντας τα στελέχη της ιταλικής εταιρείας CIFO, που θα παρουσιάσουν τα υψηλής τεχνολογίας προϊόντα διαφυλλικής θρέψης που διακινεί.

Τα προϊόντα αυτά, αφορούν όλα τα φυτά, εφαρμόζονται στην συμβατική και την βιολογική καλλιέργεια με το αναμενόμενο ενδιαφέρον να συγκεντρώνεται πρωτίστως στην καλλιέργεια της ελιάς!

Η εκδήλωση έχει να κάνει με την τεχνική παρουσίαση και περιγραφή κάποιων λιπασμάτων που ψεκάζονται στα φύλλα των φυτών και των δέντρων, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη και την παραγωγή τους.

Θα μιλήσουν δυο τεχνικοί της εταιρείας και παράλληλα θα γίνεται σχετική προβολή με προτζέκτορα στον τοίχο που κάποτε γίνονταν οι προβολές του θερινού σινεμά ΠΑΡΚ. Στη συνέχεια θα γίνει συζήτηση με τους ενδιαφερόμενους για διάφορα θέματα που αφορούν τα φυτά, με το αναμενόμενο ενδιαφέρον να περιστρέφεται γύρω από την ελιά.

Ουσιαστικά μέσα από αυτήν την εκδήλωση οι δύο ιδιοκτήτες του Cine Φυτόπολις, Δημήτρης Γιασσάς και Θοδωρής Αγγελέλης θέλουν να τονίσουν στο κοινό ότι η επιχείρησή τους δεν δραστηριοποιείται μόνο στα καλλωπιστικά φυτά, αλλά και στο σκέλος της υποστήριξης των παραγωγών στην ελαιοκαλλιέργεια – και μάλιστα με μεγάλο πελατολόγιο και σημαντικά αποτελέσματα, καθώς πέρα από την επαγγελματική τους εμπειρία και οι δύο είναι ταυτόχρονα και ελαιοπαραγωγοί καλλιεργώντας εκτάσεις στο Πλωμάρι και τη Μόρια – και να γνωστοποιήσουν στους αγρότες ότι το Cine Φυτόπολις διαθέτει τα απαραίτητα υλικά και το γνωσιακό επίπεδο ώστε να προμηθεύσει και να συμβουλεύσει σωστά τον μέσο ελαιοπαραγωγό και λαχανοπαραγωγό.

Ο τοίχος προβολών του παλιού σινεμά ΠΑΡΚ θα ξαναζωντανέψει και μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει σχετική συζήτηση, ενώ στον χώρο θα υπάρχει μικρός μπουφές και αντίστοιχος αριθμός καθισμάτων.

 

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img