Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

Να ρεφάρει στον Ταύρο θέλει ο Αιολικός

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Η ισοπαλία με την Θήβα έφερε απογοήτευση στο στρατόπεδο του Αιολικού, με τον Πολλαετίδη και τους παίκτες να έχουν πεισμώσει θέλοντας να δώσουν την δική τους απάντηση μέσα στον Ταύρο. Ο Αιολικός θέλει να ρεφάρει απέναντι στον Φωστήρα και θα κυνηγήσει το διπλό όσο δύσκολο και αν είναι κάτι τέτοιο σε μια από τις πιο “καυτές” έδρες της Αθήνας.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αφού ο Κεσίδης λογικά θα βρίσκεται στην αποστολή, ενώ η μοναδική απουσία είναι αυτή του νεαρού Ευσταθίου (ο οποίος μάλλον έχει πάθει ζημιά), που ωστόσο δεν έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής μέχρι σήμερα. Επίσης στην διάθεση του Μακεδόνα τεχνικού θα βρίσκεται και ο Κώστας Γιώτας, ο 23χρονος τερματοφύλακας ο οποίος ανακοινώθηκε και επίσημα και έχει δικαίωμα συμμετοχής πλέον.

Τέλος, η διοίκηση της ομάδας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί τους ανθρώπους που κατείχαν πόστα μέσα στον σύλλογο και για προσωπικούς λόγους αποχώρησαν το τελευταίο χρονικό διάστημα: «Το Δ/Σ του Αιολικού αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει: Τον Στρατή Δελόγκο, φροντιστή μέχρι 31/10/2016 της ομάδας μας για τις αφιλοκερδείς υπηρεσίες που προσέφερε σε αυτήν και για την γενικότερη μέχρι σήμερα προσπάθειά του σαν υπεύθυνος φροντιστής και υπεύθυνος λειτουργίας του Αθλητικού Κέντρου της Αγ. Μαρίνας. Τον Θεόδωρο Κούσκο για την σημαντική έκτακτη χορηγία του προς την ομάδα μας. Την Αγγελική Λεμονιά, για την βοήθεια που προσέφερε μέχρι σήμερα, στον σύλλογό μας, από όποιο πόστο και αν κλήθηκε να υπηρετήσει και τέλος τον Στέλιο Ματζουράνη για τις φιλότιμες προσπάθειες που κατέβαλε από το πόστο του Γενικού Αργχηγού τα τελευταία χρόνια, και για το εν γένει έργο που παρήγαγε».

spot_img

More articles

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

spot_img
spot_img