Να σπάσει το «ρόδι» και εντός έδρας!

Ο Αετός υποδέχεται στο γήπεδο των Λουτρών, τον πρωτοπόρο Αίαντα Σαλαμίνας, σήμερα στις 15:00 για την 4η αγωνιστική του 8ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. 

Οι πρωταθλητές Λέσβου, αν και νεοφώτιστοι στην κατηγορία, έχουν ξεκινήσει πολύ καλά τη φετινή χρονιά καθώς σε τρία παιχνίδια, η ομάδα των Λουτρών μετρά δύο ισοπαλίες και μία νίκη. Όπως όλοι οι αγώνες έτσι και ο σημερινός έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας, μιας και ο Αετός αντιμετωπίζει μια ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας παρέα με τον Αστέρα Βάρης. Οι γηπεδούχοι θέλουν να πάρουν την πρώτη τους εντός έδρας νίκη, στην προσπάθεια που κάνουν, ώστε να μαζέψουν όσους πιο πολλούς βαθμούς μπορούν, στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, που θα βοηθήσουν τον Αετό να πετύχει το στόχο της παραμονής. 

Το κλίμα στην ομάδα των Λουτρών είναι πολύ καλό και χωρίς κανένα άγχος οι παίκτες των Τσίγκα και Διονυσάτου θα παλέψουν για το καλύτερο. Να σημειωθεί πως στον Αίαντα αγωνίζεται ο δικός μας, Δημήτρης Μπουρούς, ο οποίος αναμένεται να βρίσκεται στο αρχικό σχήμα. Τον σημερινό αγώνα θα διευθύνει ο Παντελής Τζαμουτζαντώνης από την Χίο.