Να συνεχίσει με τρίποντο

Στη Σάμο βρίσκεται ο Αιολικός για να αντιμετωπίσει τον Πυθαγόρα, σήμερα, στις 17:00, στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής στον 8ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής.

Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος το περασμένο Σαββατοκύριακο λόγω Πάσχα, η ομάδα της Μυτιλήνης ρίχνεται ξανά στην μάχη των αγώνων, με στόχο να κάνει το τέσσερα στα τέσσερα μέχρι το τέλος του μικρού αυτού πρωταθλήματος για να καταλάβει την 1η θέση στον όμιλο, χωρίς να την ενδιαφέρει τι θα κάνουν οι διώκτες της. Αυτή τη στιγμή οι κυανόλευκοι απέχουν μόλις τρεις βαθμούς από τον πρωτοπόρο Αίαντα Σαλαμίνας, διαφορά η οποία φυσικά καλύπτεται. 

Στο σημερινό παιχνίδι που γίνεται Παρασκευή για να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά ο Αιολικός, υπάρχει φαβορί και είναι η ομάδα της Μυτιλήνης, καθώς κακά τα ψέματα υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, αλλά φυσικά αυτό πρέπει να φανεί και στο γήπεδο. Η λογική λέει πως το σύνολο του Δημήτρη Παπασπύρου δεν θα συναντήσει δυσκολίες, ειδικά μετά και τα τελευταία αποτελέσματα του Πυθαγόρα, που εκτός από τις ήττες, συνοδεύονται και από κακές εμφανίσεις. Πάντως ο Πυθαγόρας όταν δήλωνε συμμετοχή στο πρωτάθλημα το έκανε περισσότερο για να ζήσει την εμπειρία της Γ΄ Εθνικής και αυτό θα λέγαμε πως το πέτυχε. 

Οπότε ο Αιολικός είναι υποχρεωμένος να φύγει με τρίποντο από την Σάμο και παράλληλα να κάνει μία καλή εμφάνιση εν όψει των δύο εντός έδρας παιχνιδιών με Καραβά και Αίαντα Σαλαμίνας, που θα κρίνουν πολλά στο αν θα καταφέρουν οι κυανόλευκοι να πετύχουν τον στόχο της πρωτιάς.

Απουσίες υπάρχουν για την ομάδα της Μυτιλήνης καθώς δεν υπολογίζονται ο τιμωρημένος Ραφαήλ Γιουκαρής, ο Παναγιώτης Κατσίκης που είχε τραυματιστεί στο τοπικό ντέρμπι με τον Αετό, όπως επίσης και οι Αντωνίου, Αντωνόπουλος. Στα ευχάριστα είναι η επιστροφή του Γιώργου Αγριμάκη, ο οποίος επιστρέφει από τιμωρία. 

Τέλος, τον αγώνα που θα διευθύνει ο Αθανάσιος Νικόπουλος, μπορείτε να τον παρακολουθήσετε μέσω live streaming από το Samos Sports.gr.