Νέα διοίκηση στον Αιολικό

Αξιόλογη διοίκηση έχει  από  το βράδυ  της  Τετάρτης  ο  Αιολικός,  η οποία προέκυψε από την έκτακτη γενική  συνέλευση που έγινε και με αυτή θα βαδίσει την δύσκολη χρονιά στην Γ’ Εθνική την οποία  έχει μπροστά του. Η συνέλευση δεν είχε θέματα για συζήτηση αφού δεν ήταν απολογιστική, όπως  συνέβαινε τις προηγούμενες χρονιές και η συγκεκριμένη θα γίνει σε έναν μήνα, οπότε η προχθεσινή ήταν αποκλειστικά μόνο για την σύσταση νέου Διοικητικού Συμβουλίου βάσει απόφασης που είχε εκδώσει το Πρωτοδικείο Μυτιλήνης. 

Η προσέλευση των μελών καθώς και το καλό κλίμα που υπήρχε πριν και μετά από την ψηφοφορία  έκανε τον πρόεδρο Τζιμ Αντωνάκα να χαμογελά και να αισιοδοξεί ότι πλέον δίπλα του έχει καλές μονάδες αυτή την φορά  να τον στηρίξουν.   

«Σας ευχαριστώ που σήμερα δίνετε το παρών. Είχαμε μια δύσκολη χρονιά την οποία πρέπει να την ξεχάσουμε», τόνισε χαρακτηριστικά όταν του δόθηκε ο λόγος από τον πρόεδρο της συνέλευσης  Στέλιο Αλμπάνη. Και  συνέχισε: «Για να προχωρήσει ο Αιολικός πρέπει να ενώσει τις δυνάμεις του και  αυτές οι δυνάμεις είναι οι παίκτες και ο κόσμος. Θα τα καταφέρουμε όμως να φτιάξουμε μια καλή και  ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα πρωταγωνιστήσει. Κάθε εβδομάδα από εμάς θα βλέπετε και κάτι καλύτερο. Λάθη έγιναν και θα γίνονται», είπε ευχαριστώντας συνάμα και αυτούς που απουσίαζαν. Όταν  του τέθηκε το ερώτημα από μέλος για τον φετινό στόχο της ομάδας τόνισε: «ΑΝΟΔΟΣ».  

Στα ευχάριστα των εκλογών η επάνοδος ξανά του Σταύρου Γρυπιώτη, με τον πρώην πρόεδρο να επανέρχεται στα διοικητικά δρώμενα του συλλόγου με σημαντική βοήθεια μέσω χορηγιών και  δυνατών σχέσεων που έχει στον χώρο.  

«Θέτω τον εαυτό μου στην διάθεση του Δ.Σ.. Αποδέχομαι την πρόταση που μου έγινε από τον Γιάννη Μανούσο με  τον οποίο γνωριζόμαστε αρκετά χρόνια και είμαι έτοιμος να συνδράμω και εγώ έστω και ως μέλος, αρκεί ο Αιολικός να τα καταφέρει να πρωταγωνιστήσει. Μέρος του μπάτζετ θα καλυφθεί με δικές μου χορηγίες όταν με το καλό γίνει γνωστός και ο προϋπολογισμός της χρονιάς», δήλωσε ο κ. Γρυπιώτης.

Το ψηφοδέλτιο αποτελούνταν από 10 άτομα, μεταξύ αυτών και τρεις γυναίκες (αναπληρωματικά μέλη) και οι επτά πρώτοι αποτελούν την νέα διοίκηση, η οποία θα συγκροτηθεί σε σώμα σήμερα. Τις  περισσότερες ψήφους έλαβαν οι Τζιμ Αντωνάκας (32), Ιγνάτης Μαλαματίνας (31),  Στέλιος Αλμπάνης, Σταύρος Γρυπιώτης, Τέλης Βερρής (30), Μανώλης Αρμενάκας (21) και Παύλος Αθανασιάδης (18).