Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023

Νέα μέλη στα Υπηρεσιακά Συμβούλια

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Νέα μέλη θα συμμετέχουν στα Υπηρεσιακά Συμβούλια Ο.Τ.Α. του Νομού Λέσβου μετά από τις εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων των εργαζομένων. Για τους αιρετούς εκπροσώπους των μόνιμων υπαλλήλων των Ο.Τ.Α. Ν. Λέσβου ψήφισαν 253 υπάλληλοι και από τους τρεις Δήμους, Μυτιλήνης, Δυτικής Λέσβου και Λήμνου, σε σύνολο 452 εγγεγραμμένων, ενώ βρέθηκαν 10 λευκά και 6 άκυρα. 

Η παράταξη “Ενωτική Κίνηση Δημοτικών Υπαλλήλων” έλαβε 205 ψήφους και εκλέγει και τους δύο αιρετούς εκπροσώπους στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο και η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία έλαβε 32 ψήφους. Από την “Ενωτική Κίνηση Δημοτικών Υπαλλήλων” εκλέχτηκαν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων, Γιώργος Αλεξίου με 171 ψήφους, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά ότι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των συναδέλφων του για την εκπροσώπησή τους, και η Πελαγία Αράμβογλου με 61 ψήφους και με αναπληρωτές τους Αργύρη Χαβιά και Τρύφωνα Χιώτη

Για τους αιρετούς εκπροσώπους των υπαλλήλων αορίστου χρόνου στο Υπηρεσιακό Συμβούλιο Ο.Τ.Α. Ν. Λέσβου ψήφισαν 72 εργαζόμενοι και η παράταξη “Ενιαία Ανεξάρτητη Κίνηση Αορίστου Χρόνου” έλαβε 69 ψήφους εκλέγοντας την Αιμιλία Αναστασίου με 59 ψήφους και την Αναστασία Καραγιάννη με 40. Αναπληρωτές θα είναι ο Γιώργος Κεντέρης και η Φωτεινή Κουταλιανού.

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img