Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023

Νέα τραγωδία με μετανάστες, τους έστειλαν στο θάνατο

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Πριν καλά-καλά προλάβει να στεγνώσει το μελάνι από το ρεπορτάζ μας για τους αλλοδαπούς που βγήκαν στην περιοχή της Βαρειάς το πρωί της Κυριακής φτάνοντας από τα απέναντι παραλία στη Λέσβο, κυριολεκτικά παλεύοντας με τα κύματα, άλλη μία τραγωδία έρχεται να σημαδέψει την περιοχή μας. Πρόκειται για νέο ναυάγιο ανοιχτά της Θερμής όταν η βάρκα στην οποία επέβαιναν περίπου 40 άνθρωποι έπεσε πάνω σε βράχια λόγω των ισχυρών βόρειων ανέμων.

 

Από την επιχείρηση των αρχών στα ανοιχτά της Θερμής και την ανάσυρση νεκρού μετανάστη στο ύψος της Προβοσκίδας 

Η βάρκα στην οποία επέβαιναν φαίνεται να ανατράπηκε  50 μέτρα πριν βγουν στην ακτή ενώ η αστυνομία ψάχνει από στεριάς για το ενδεχόμενο να έχουν βγει κάποιοι αλλοδαποί ζωντανοί και να προσπαθούν να κρυφτούν.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο και  μέχρι τώρα για 5 νεκρούς εκ των οποίων οι τρεις, δυο άνδρες και μια γυναίκα  έχουν ανασυρθεί και οι δύο ανασύρονται αυτή τη στιγμή από τη θάλασσα ενώ μέχρι τώρα φαίνεται να έχουν διασωθεί 16 άτομα και οι έρευνες συνεχίζονται με πτήση ελικοπτέρου και σκάφη του Λιμενικού στην ευρύτερη περιοχή, καθώς και από ξηράς με τη συνδρομή της αστυνομίας.

Οι αδίστακτοι Τούρκοι δουλέμποροι συνεχίζουν να στέλνουν ανθρώπους στο θάνατο ακόμα και κάτω από τις πιο ακραίες καιρικές συνθήκες για να ταξιδέψει βάρκα. 

 

- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img