Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

Νεκρός 50χρονος στο δρόμο μετά τη Λάρσο

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Νεκρός ανασύρθηκε πριν από λίγο ένας 50χρονος στο δρόμο μετά τη Λάρσο όταν το όχημα του προσέκρουσε πάνω σε φορτηγό μεταφορικής εταιρείας.

Το αυτοκίνητο της μεταφορικής εταιρείας κινούνταν προς την Καλλονή ενώ το ΙΧ είχε αντίθετη κατεύθυνση προς τη Μυτιλήνη και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας χτυπώντας με το επαγγελματικό αυτοκίνητο.

Ο άτυχος άνδρας είναι κάτοικος χωριού από τη Δυτική Λέσβο ενώ τα περαιτέρω διερευνώνται από την αστυνομία.

Το τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος του των εγκαταστάσεων του βιολογικού καθαρισμού της Δημοτικής Ενότητας Ευεργέτουλα ενώ στο μοιραίο λευκό Fiat Panda που οδηγούσε ο 50χρονος δεν επέβαινε κάποιο άλλο άτομο.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος 50χρονος κατευθυνόταν με το αυτοκίνητό του για τη Μυτιλήνη προκειμένου να βρεθεί στο Βοστάνειο δίπλα στον πατέρα του ο οποίος νοσηλευόταν από τις προηγούμενες μέρες με προβλήματα υγείας.

Ο 50χρονος εργαζόταν στο έργο οδοποιίας για το δρόμο Καλλονής – Σιγρίου ενώ διέμενε με τους γονείς του και πρόκειται για ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο στην κοινωνία της Δυτικής Λέσβου.

Τραυματισμένοι μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο ο οδηγός και ο εργάτης της μεταφορικής εταιρείας που επέβαινε στο διπλανό κάθισμα.

Ειναι  το πρώτο θανατηφόρο τροχαίο του 2023.

spot_img

More articles

spot_img