Νέος, ωραίος και απόλυτος!

Ο Μεσότοπος είναι τα τελευταία χρόνια μία νέα δύναμη στο λεσβιακό ποδόσφαιρο, αφού από την πρώτη στιγμή που ανέβηκε στην μεγάλη κατηγορία πριν λίγα χρόνια, έχει εντυπωσιάσει τους πάντες με το ποδόσφαιρο που παίζει.

Το περασμένο καλοκαίρι ο ΑΟΜ άλλαξε σελίδα, καθώς έκανε ριζικές αλλαγές σε έμψυχο δυναμικό και τεχνική ηγεσία. Ο Θόδωρος Γιακαλής, ο οποίος αποτέλεσε τον προπονητή του Μεσοτόπου τα τελευταία χρόνια, έδωσε την θέση του στον Χρήστο Παπαδόπουλο, ο οποίος είναι γνώστης της κατηγορίας. Παράλληλα σε ό,τι έχει να κάνει με το ρόστερ, ένα μεγάλο μέρος του έμψυχου δυναμικού από την περσινή χρονιά, αποχώρησε και στην θέση τους ήρθαν παίκτες με ταλέντο, φιλοδοξίες και όνειρα για κάτι καλό. Μπορεί ο σύλλογος να μην έφερε τα φανταχτερά ονόματα, ωστόσο ο Μεσότοπος κατάφερε να φτιάξει μία ομάδα η οποία αγωνίζεται χωρίς άγχος και είναι αρκετά μαχητική. Οι Βασίλογλου, Φωκιανός και Βλάμης, οι οποίοι ήρθαν από την Γέρα, μαζί με τους Ιντζέ, Πιπερά και Σταυρινό, αλλά και τους υπόλοιπους παίκτες, έχουν συνθέσει μία πολύ καλή ομάδα η οποία κάθε αγωνιστική παλεύει για το καλύτερο.

Μέχρι τώρα ο Μεσότοπος σε τέσσερα παιχνίδια έχει ισάριθμες νίκες, οδηγώντας την κούρσα στον 2ο όμιλο, έχοντας συγκεντρώσει δώδεκα βαθμούς. Συγκεκριμένα η ομάδα του Χρήστου Παπαδόπουλου έχει νικήσει κατά σειρά Ατρόμητο Ανεμότιας 4-0 (εκτός έδρας), Ανδρονικά επίσης με 4-0 (εντός έδρας), Ταξιάρχη 3-1 (εκτός έδρας) και Αχιλλέα 5-2 (εκτός έδρας). Ο ΑΟΜ μέχρι τώρα έχει την καλύτερη επίθεση με δεκαέξι τέρματα, αλλά και την καλύτερη άμυνα, έχοντας δεχθεί μόλις τρία γκολ. 

Στον Μεσότοπο έχουν στόχο την είσοδο στα playoff, όμως από την πρώτη εικόνα, το σύνολο του Χρήστου Παπαδόπουλου είναι ικανό να πραγματοποιήσει το βήμα παραπάνω.