Σάββατο, 28 Μαΐου, 2022

Νέος Ψυχρός Πόλεμος (Νew Cold War)…

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

του Βασίλη Χατζηελευθερίου

*** Μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, ακόμη περισσότερο, μετά το τέλος του ψυχρού πολέμου, για την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ, τα Ευρωπαϊκά κράτη είναι απλώς «πελάτες» και υποτελή, ή φόρου υποτελή στην Ουάσιγκτον. Το Αμερικανικό εργαλείο επιβολής αυτών των σχέσεων υποτέλειας, είναι η ενσωμάτωση των αμυντικών μηχανισμών των Ευρωπαϊκών κρατών στο ΝΑΤΟ, το οποίο δημιουργήθηκε για να κρατά «την Γερμανία κάτω, την Ρωσία έξω και τις ΗΠΑ μέσα στην Ευρώπη». (Αυτό αποδείχθηκε μέσα σε ένα μήνα… μόνο). Έλεος πχια με την τυφλή στήριξη των Ουκρανών μόνο, χωρίς την παράλληλη ΚΑΤΑΔΙΚΗ των  ΝΑΤΟϊκών σχεδίων!!!!!

*** – Τις ημύνθη περί πάτρης; (Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης) – Πολλοί όμως περί πάρτης, εκ των πολιτικών! Οι οποίοι εξ ημών εξελέγησαν, απερισκέπτως!!! (Βασίλης Χατζηελευθερίου)

*** Τελικά από Πατρινό καρναβάλι, αυτό με τον θάνατο των τριών παιδιών της  Ρούλας στην Πάτρα, έγινε Πατρινός κανιβαλισμός. Νισάφι πχια μ’ αυτά τα αήθη Μ.Μ.Ε.

*** Προχθές η φίλη μου η Τζίνα μου λέει: Βασίλη, ο «φίλος μου», μου είπε  να το πνίξουμε το κουνέλι, αλλά εγώ είμαι ζωόφιλη, τι να κάνω;!!!!!!!!

*** Η δίαιτα από Δευτέρα, είναι κινητή εορτή;

*** Ακόμα και τα αλκοτέστ κόψανε. Ξέρουν ότι δεν υπάρχουν πλέον λεφτά για 2ο ποτό.

*** Λέω σε ένα φίλο μου φωτογράφο τον Μανώλη: Έλα ρε τράβα μου μια. Τι, φωτογραφία μου λέει; Τι του λες τώρα;;;;;;;;;;;

*** Φίλε μου λυπάμαι πια, γιατί η εκτεταμένη διαφθορά, διεκδικεί πλέον, στοιχεία κανονικότητας. (Δεν ξέρω αν συμφωνείτε;)

*** Καθηγητής, Συνταγματικού πρωκταίου…(νέα ειδικότητα στη Νομική Σχολή)!

*** Ψωνίστηκαν τα τσόκαρα, και μου την είδαν… γόβες!!! Συμφωνείς Δημοσθένη;

- Advertisement -

More articles

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις