Σάββατο, 25 Μαρτίου, 2023

Νέος τάπητας στο γήπεδο “Σαλταμάρας”

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Η επισκευή του γηπέδου ποδοσφαίρου 8Χ8 “Π. Σαλταμάρα”, απέναντι από τα δικαστήρια, θα ξεκινήσει το προσεχές διάστημα, αφού χθες ο Στρατής Κύτελης, υπέγραψε την σύμβαση ανάθεσης του έργου στην ανάδοχο εταιρεία. Το έργο χρηματοδοτείται από πιστώσεις του Ταμείου Αλληλεγγύης του Υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, με το ποσό των 69.862 ευρώ. Πρόκειται για ένα πάγιο αίτημα της αθλητικής κοινότητας της Μυτιλήνης που θα ικανοποιηθεί μέσα στους επόμενους 6 μήνες. 

Σύμφωνα με τη μελέτη και τις οδηγίες της Τεχνικής Υπηρεσίας θα γίνει αντικατάσταση του υφιστάμενου φθαρμένου τάπητα με νέο συνθετικό χλοοτάπητα τελευταίας γενιάς, σε όλη την επιφάνεια του αγωνιστικού χώρου και περιμετρικά αυτού, συνολικού εμβαδού 3.100 μ2. 

Κατά τη διάρκεια των εργασιών θα χρησιμοποιείται από τις ομάδες το γήπεδο της Αγίας Μαρίνας και το γήπεδο της Μόριας, όπου πρόσφατα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες ανακατασκευής των κερκίδων. Επίσης οι ομάδες και οι αθλητές έχουν τη δυνατότητα να προπονούνται και στο γήπεδο «Γ. Σκούφος», πίσω από το ΕΠΑΛ Μυτιλήνης, όπου ολοκληρώνονται οι υλοποιούμενες εργασίες κατασκευής του δικτύου αποστράγγισης ομβρίων και τοποθέτησης του κατάλληλου φυσικού χλοοτάπητα. 

Όπως ανέφερε ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού και Τεχνικών Υπηρεσιών, Στρατής Τζιμής, «το συγκεκριμένο γήπεδο φιλοξενεί καθ’ όλη την ημέρα πολλές ομάδες και αθλητές για προπόνηση και αγώνες. Γι’ αυτό, αποφασίσαμε να το ανακατασκευάσουμε και να το παραδώσουμε στη νεολαία, που επιδίδεται στον αθλητισμό. Η Δημοτική μας Αρχή, πιστή στην προγραμματική της δέσμευση, υλοποιεί πληθώρα έργων που αφορούν στην Παιδεία και τον Αθλητισμό».

- Advertisement -

More articles

spot_img
spot_img