Νίκη με πολλά γκολ!

Δύο αγώνες, δύο τελικοί απέμειναν για τον Αιολικό που συνεχίζει την προσπάθειά του για να πάρει την 1η θέση στον 8ο όμιλο, ώστε να έχει δικαίωμα συμμετοχής στα play off ανόδου.

Την Κυριακή η ομάδα της Μυτιλήνης φιλοξενεί στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης τον Αίαντα Σαλαμίνας για την 10η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής, σε ένα παιχνίδι το οποίο θα ξεκινήσει στις 14:45, όπως και όλα τα υπόλοιπα ματς, αφού λόγω του ενδιαφέροντος που υπάρχει στο πρωτάθλημα, η λογική λέει πως πρέπει όλοι οι αγώνες να διεξάγονται την ίδια μέρα και ώρα.

Οι κυανόλευκοι την προηγούμενη αγωνιστική έκαναν το καθήκον τους, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς με τον Καραβά, πιάνοντας κορυφή παρέα με την Θύελλα στους 19 βαθμούς, με την ομάδα της Ραφήνας να υπερτερεί στην ισοβαθμία λόγω καλύτερου συντελεστή τερμάτων.

Αυτή τη στιγμή η Θύελλα είναι στο +1 στον συντελεστή, διαφορά η οποία καλύπτεται με τον Αιολικό να θέλει να κάνει το δύο στα δύο με Αίαντα και Ακράτητο και εκτός από τις νίκες, να ψάξει και πολλά γκολ σε αυτά τα δύο παιχνίδια για να κερδίσει στην ισοβαθμία με την Θύελλα. Εκτός και αν η ομάδα της Ραφήνας χάσει βαθμούς στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Αετό που καίγεται για βαθμούς, μιας και έχει ακόμα ελπίδες για παραμονή και θα ήταν ένα καλό δώρο για την ομάδα της Μυτιλήνης ένα θετικό αποτέλεσμα του Αετού. Την τελευταία αγωνιστική η Θύελλα αντιμετωπίζει τον ήδη υποβιβασμένο Πυθαγόρα, που λογικά δεν θα μπορέσει να προβάλει αντίσταση στο συγκρότημα του Νίκου Μεσολόγγη.

Φυσικά στον Αιολικό κοιτούν αποκλειστικά τον εαυτό τους και στόχος είναι δύο νίκες στα δύο παιχνίδια και στο τέλος θα δει αν θα προλάβει το τρένο της 1ης θέσης. Το παιχνίδι της Κυριακής βεβαίως και δεν είναι εύκολο, αφού ο Αίαντας Σαλαμίνας μπορεί να έχει βγει σχεδόν εκτός διεκδίκησης της 1ης θέσης, όμως αυτό δεν θα πρέπει να εφησυχάζει την ομάδα της Μυτιλήνης που εκτός από τους τρεις βαθμούς θα προσπαθήσει να πετύχει και όσα περισσότερα τέρματα μπορεί. Μοναδική απουσία είναι αυτή του Παναγιώτη Κατσίκη, ο οποίος συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Το σημαντικό αυτό παιχνίδι θα έχει διαδικτυακή μετάδοση από την AIO1 Media, ενώ διαιτητής θα είναι η Ελένη Αντωνίου από την Ανατολική Αττική.