Τετάρτη, 19 Ιουνίου, 2024

Ο Άγιος Βαλεντίνος… στην Ερμού

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις


Μια βδομάδα γιορτής ξεκινά σήμερα στην Ερμού, αφού ο Εμπορικός Σύλλογος έχει οργανώσει ένα πλούσιο πρόγραμμα δράσεων και εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στην αγορά της Μυτιλήνης, με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, που είναι μεθαύριο Τετάρτη. Για ακόμη μια φορά ο Εμπορικός Σύλλογος δείχνει τον ενεργό του χαρακτήρα, αφού σε κάθε ευκαιρία κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να προσφέρει θέαμα και διασκέδαση στον κόσμο με τον καλύτερο τρόπο. 

Με τις κινήσεις και τις δράσεις που διοργανώνει ο σύλλογος έχει κατορθώσει να κατεβάσει τον κόσμο στην αγορά της Μυτιλήνης, ο οποίος κάνοντας τα ψώνια του αφενός μεν ενισχύει την τοπική αγορά, αφετέρου δε απολαμβάνει τις εκδηλώσεις του συλλόγου. Παράλληλα με την διοργάνωση μιας εβδομάδας γιορτής ο σύλλογος δίνει μια τονωτική ένεση στην κίνηση του κόσμου στην Ερμού, η οποία το τελευταίο διάστημα παρά τις εκπτώσεις και τις ελκυστικές προσφορές που έχουν τα μαγαζιά της αγοράς, είναι αρκετά πεσμένη. 

Στόχος του Εμπορικού Συλλόγου είναι να υλοποιήσει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων ανάλογο με εκείνο που είχε διοργανώσει πριν από δύο μήνες περίπου κατά την διάρκεια των γιορτών, όπου γινόταν το αδιαχώρητο στην Ερμού με την συμμετοχή μικρών και μεγάλων στα δρώμενα. Γι’ αυτήν την εβδομάδα ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων θα λάβει χώρα στην αγορά της Μυτιλήνης με μουσικές από συγκροτήματα, αλλά και από dj της πόλης μας. Σε διάφορα σημεία της Ερμού θα υπάρχουν ηχεία τα οποία καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, που θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά, θα παίζουν μουσική ζεσταίνοντας για τα καλά το κλίμα. 

Ακόμα στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται και εκδηλώσεις με χορούς και δρώμενα για ερωτευμένα ζευγάρια. Αυτός είναι, άλλωστε, και ο σκοπός των δράσεων που διοργανώνονται, να αναδείξουν δηλαδή την αγάπη και τον έρωτα μέσα από τη μουσική και το χορό. Αλλά πάνω από όλα να κατεβεί ο κόσμος στην αγορά και να ζήσει όμορφες στιγμές.

Όλα είναι έτοιμα πλέον και οι άνθρωποι του Εμπορικού Συλλόγου δηλώνουν αισιόδοξοι για ακόμη μια φορά ότι τα δρώμενα θα έχουν μεγάλη ανταπόκριση. Όπως έγινε άλλωστε και την προηγούμενη χρονιά με τη διαφορά ότι φέτος το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα είναι ακόμα πιο πλούσιο, θα υπάρχουν δρώμενα για όλες τις ημέρες της εβδομάδας με ευφάνταστες και ζωντανές δράσεις.

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img