Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Ο Άκης στην Λέσβο!

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Μέχρι και σήμερα το βράδυ θα βρίσκεται στη Λέσβο ο διάσημος σεφ Άκης Πετρετζίκης, ο οποίος ήρθε στο νησί για τα γυρίσματα επεισοδίου της εκπομπής ‘’Akis’ Food Tour’’, το οποίο θα προβληθεί στη δεύτερη σεζόν, το φθινόπωρο. Μάλιστα υπενθυμίζεται ότι σήμερα, από τις 11 το πρωί έως τη 1 το μεσημέρι, ο Άκης θα βρίσκεται στο βιβλιοπωλείο Book and Art για να υπογράψει βιβλία του και να συνομιλήσει με το κοινό. 

Η επίσκεψη του Άκη στη Λέσβο, διάρκειας τριών ημερών, πραγματοποιήθηκε κατόπιν πρόσκλησης από το ΝΠΔΔ του Δήμου Δυτικής Λέσβου, ενώ σημειώνεται ότι το κόστος παραγωγής καθώς και οι τοποθεσίες των γυρισμάτων υπάγονται στην κρίση της παραγωγής και θα αφορούν όλη την Λέσβο. 

Με την ευκαιρία της εκπομπής αυτής θα προβληθεί ο γαστρονομικός πλούτος της Λέσβου και οι φυσικές ομορφιές της.

Ξεχωριστό στιγμιότυπο της ημέρας το σερβίρισμα του δημάρχου δυτικής Λέσβου, Ταξιάρχη Βέρρου, από τον Άκη. Ο γνωστός σεφ ήρθε στο νησί κατόπιν πρόσκλησης εκ μέρους του ΝΠΔΔ του δήμου δυτικής Λέσβου (Φωτο: Θεόφιλος Μυζίκας)

Στον Μανταμάδο 

Πρώτη στάση για τον γνωστό σεφ, την Κυριακή το πρωί αμέσως μετά την άφιξή του στο νησί, ήταν ο Ταξιάρχης στο Μανταμάδο. Εκεί συμμετείχε στην παρασκευή του παραδοσιακού φαγητού ‘’κισκέτς’’, που συνηθίζεται κάθε χρόνο στο πανηγύρι και αντάλλαξε ευχές με το πλήθος κόσμου που συνέρρευσε ανήμερα της γιορτής.

Ακολούθησαν στη συνέχεια επισκέψεις και σε άλλα γραφικά χωριά της Λέσβου, όπως ο Μόλυβος, για τις ανάγκες των γυρισμάτων. 

 

spot_img

More articles

spot_img
spot_img