Παρασκευή, 12 Ιουλίου, 2024

Ο Γιάννης Καραμπέτσος με τη σύζυγό του στα Νέα της Λέσβου

Σχεδόν 14 μήνες από τα δραματικά γεγονότα του Απριλίου του 2023 όταν ο Γιάννης με τον  βαρύτατο τραυματισμό του προκάλεσε Πανελλαδική συγκίνηση και ενδιαφέρον,  σήμερα Δευτέρα έχοντας αφήσει πίσω τους με τη σύζυγό του το μαύρο αυτό το κεφάλαιο της ζωής τους, επανέρχονται ξανά στους πελάτες τους, καθώς το “Στέκι του Γιάννη” εδώ και λίγες ώρες έχει ανοίξει ξανά για το κοινό.

Ο Γιάννης  μαζί με τη σύζυγό του αγκαλιασμένοι πλαισιωμένοι από τον γιο τους και τη νύφη τους περιμένουν απόψε τους δεκάδες πελάτες τους καθώς το μαγαζί είναι sold out και η βραδιά απόψε αναμένεται και ιδιαίτερη και μεγάλη δεδομένου πως ο ίδιος θα βρεθεί ανάμεσα στους παλιούς του φίλους και τους πελάτες  και έχουν να πουν τόσα πολλά!

Λίγο πριν υποδεχτούν τους πελάτες τους ο Γιάννης με τη σύζυγό του μίλησαν στα Νέα της Λέσβου για την καινούργια τους ζωή. Μπορεί πέρσι τον Απρίλιο να έπεσαν ακόμα μία φορά και να δέχτηκαν άλλο ένα χτύπημα της μοίρας όμως ξανά όρθιοι και αυτή τη φορά ακόμα πιο δυνατοί συνεχίζουν μπροστά ευχαριστώντας την τοπική κοινωνία για το ενδιαφέρον της και δηλώνοντας ότι θα μείνουν μαζί μέχρι το θάνατο. Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του ζευγαριού από τη σελίδα των Νέων της Λέσβου στο facebook https://www.facebook.com/nealesvou/

spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img