Ο ΠΑΟΚ “είδε” ταλέντα του νησιού

Ο Σύλλογος του Απόλλωνα Βουναρακίου, ως συνεργαζόμενη ακαδημία ποδοσφαίρου της ιστορικής ομάδας του ΠΑΟΚ στο νησί μας, διοργάνωσε το 2ο camp προεπιλογής ταλέντων, την Κυριακή, στο Δημοτικό Γήπεδο Λουτρών, σχεδόν ένα χρόνο από την πετυχημένη αντίστοιχη περυσινή εκδήλωση του Συλλόγου, προσδοκώντας σε μια ακόμη πιο όμορφη και εποικοδομητική συνεργασία με την ομάδα του Δικεφάλου.

Στην  κατηγορία Παιδικού (γεν. 2003-04 συμμετείχαν 5 ομάδες (ΑΠΟΛΛΩΝ Βουναρακίου – ΑΕΤΟΣ Λουτρών – ΑΙΓΕΑΣ Πλωμαρίου – ΑΙΟΛΙΚΟΣ / Ακαδημία Ολυμπιακού – ΟΔΥΣΣΕΑΣ Ελύτης) και σε αυτήν του Προπαιδικού (γεν. 2005-06) 8 ομάδες (ΑΠΟΛΛΩΝ Βουναρακίου – ΑΕΤΟΣ Λουτρών – ΑΙΓΕΑΣ Πλωμαρίου – ΑΙΟΛΙΚΟΣ/Ακαδημία Ολυμπιακού – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Αγιάσου – Α.Ο. Πολιχνίτου – ΑΣΤΕΡΑΣ Νίκης – ΟΔΥΣΣΕΑΣ Ελύτης).

«Ευχαριστούμε θερμά την Ε.Π.Σ. Λέσβου, τον Σύνδεσμο Διαιτητών Λέσβου και την επιτροπή διαιτησίας της Ε.Π.Σ.Λ, το Ν.Π.Δ.Δ. Αθλητισμού του Δήμου Λέσβου και το Δ.Σ. του ΑΕΤΟΥ Λουτρών για την αμέριστη και πολύτιμη βοήθειά τους, καθώς και όλα τα Σωματεία με τις ακαδημίες τους για την αποδοχή της πρόσκλησής μας και την συμμετοχή τους στο camp αυτό, συμβάλλοντας σε μια ποδοσφαιρική γιορτή για το νησί μας όπως επιθυμούμε και προσδοκούμε να είναι όλες μας οι διοργανώσεις», δήλωσε ο προπονητής του συλλόγου Γιάννης Βόικος.