Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Οι αριστούχοι της Λέσβου ετοιμάζονται να ”πετάξουν”!

Στις πρώτες τους επιλογές κατάφεραν να περάσουν οι αριστούχοι των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων από την Λέσβο. Τα παιδιά πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, νιώθοντας φανερή ικανοποίηση και ανακούφιση μετά την εκπλήρωση των στόχων τους.
Συγκεκριμένα ο πρώτος των πρώτων στα ΓΕΛ, ο Στρατής Παπουτσάνης από το ΓΕΛ Πέτρας, με 19.185 μόρια, πέρασε στην Ιατρική Θεσσαλονίκης, που ήταν η πρώτη του επιλογή.
Στην πρώτη τους επιλογή πέρασαν επίσης οι μαθητές του Πρότυπου ΓΕΛ που είχαν συγκεντρώσει 19.000 μόρια, η Ιωάννα Κεντέρη και ο Φανούρης Παπαδημητράκης: στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στο ΕΜΠ η Ιωάννα και στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών ο Φανούρης, και μάλιστα πρώτος στη σειρά εισαγωγής.
Η πρώτη των επιτυχόντων στα ΕΠΑΛ, η Παναγιώτα Μιχαλακέλλη, με 19.540 μόρια, πήρε εισιτήριο για την Ιατρική Αθήνας, που ήταν η πρώτη της επιλογή.
Ξεχωριστή αναφορά αξίζει να γίνει στην Αναστασία Μπαστούνη από το 2ο ΕΠΑΛ Μυτιλήνης, η οποία, όντας μητέρα τριών παιδιών, κατόρθωσε να εισαχθεί με 17.600 μόρια στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην Μυτιλήνη, την πρώτη της επιλογή.
Η μαθήτρια Αναστασία Μπαστούνη
Η μαθήτρια Ιωάννα Κεντέρη
Η μαθήτρια Παναγιώτα Μιχαλακέλλη
Ο μαθητής Στρατής Παπουτσάνης
Ο μαθητής Φανούρης Παπαδημητράκης
spot_img

More articles

spot_img
spot_img
spot_img