Κυριακή, 2 Οκτωβρίου, 2022

Οι “MELISSES” στο Κτήμα Οινοφόρος

Άρθρα & Δημοσιεύσεις

Τελευταία Άρθρα & Ειδήσεις

Το Κτήμα Οινοφόρος υποδέχεται το Συγκρότημα “MELISSES” την Τετάρτη 21 Ιουλίου, σε ένα μοναδικό live που θα ξεχωρίσει το φετινό καλοκαίρι! Έχοντας πραγματοποιήσει περισσότερα από 1.000 live στα 11 χρόνια παρουσίας τους, αποδεικνύουν ότι το δυνατό τους χαρακτηριστικό παραμένει η επαφή τους με τον κόσμο. Το αγαπημένο συγκρότημα έρχεται στην Μυτιλήνη και παρουσιάζει ένα πρόγραμμα γεμάτο από τις επιτυχίες του αλλά και από μοναδικές διασκευές που όλοι έχουμε αγαπήσει.

«Είναι πολύ σημαντικό για εμάς ότι θα μπορέσουμε να βρεθούμε ξανά με τους φίλους μας, κάτω από τις νέες συνθήκες που έχουν επιβληθεί σε όλους μας. Και παρόλο που η συναυλία θα είναι αποκλειστικά για καθήμενους, ένα είναι σίγουρο: το κέφι θα παραμένει αμείωτο, γιατί όλα μοιάζουν καλοκαίρι…», αναφέρει το συγκρότημα.

Με 10 τραγούδια στο ΤΟP 10 του Airplay Chart, 5 singles στο Νο1 για περισσότερες από 60 εβδομάδες και πάνω από 280.000.000 views στο YouTube, το συγκρότημα έχει αποδείξει τόσο τη δυναμική του όσο και την αγάπη του κόσμου. Οι MELISSES έρχονται στη Μυτιλήνη για να μας χαρίσουν ένα μοναδικό πρόγραμμα που αναμφίβολα θα κλέψει τις εντυπώσεις για άλλη μία φορά.

Ώρα προσέλευσης 23:00

 

spot_img
- Advertisement -

More articles

spot_img