Οι παίκτες ζητούν άμεσα επανέναρξη!

Σε μια ακόμα κίνηση προκειμένου να εκφράσουν την αγωνία τους αλλά και την επιθυμία τους για έναρξη του πρωταθλήματος, προχώρησαν οι ποδοσφαιριστές της Γ’ Εθνικής, ανάμεσά τους και ο Κώστας Κρητικός του Αιολικού.

Με ένα βίντεο, συσπειρωμένοι οι ποδοσφαιριστές όλων σχεδόν των ομίλων, ζητούν επανέναρξη, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως ο χαμένος χρόνος στον αθλητισμό δεν αναπληρώνεται…

Αναλυτικά το μήνυμα των ποδοσφαιριστών της Γ΄ Εθνικής:

«Πόσο καιρό ακόμα μακριά από το αγαπημένο μας ποδόσφαιρο; Πώς να αφήσουμε στην άκρη χρόνια κόπων και προσπάθειας; Και πώς να γυρίσουμε την πλάτη μας στον αθλητισμό όταν έχει γίνει τρόπος ζωής; Με σεβασμό προς τους συνανθρώπους μας που παλεύουν με τον ιό και με πιστή εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων, ζητάμε την επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων. Γιατί ο χαμένος χρόνος στον αθλητισμό δεν αναπληρώνεται. Δώστε συνέχεια στα όνειρα εκατοντάδων παιδιών. Ο αθλητισμός είναι υγεία. Ο αθλητισμός είναι ζωή. Καλές γιορτές σε όλους. Οι παίκτες της Γ΄ Εθνικής».

Στο βίντεο συμμετέχουν με τη σειρά:

Στέλιος Τσουκάνης (1ος όμιλος), Σωτήρης Τσάτσος (9ος όμιλος), Δημήτρης Ηλιόπουλος (2ος όμιλος), Κωνσταντίνος Κρητικός (8ος όμιλος), Μάριος Κράββαρης (2ος όμιλος), Μάνος Αποστολίδης (4ος όμιλος), Κώστας Ταβλαδωράκης (10ος όμιλος), Άγγελος Σαραντόπουλος (9ος όμιλος), Αλέξανδρος Λουκούμης (5ος όμιλος), Βασίλης Μπούνας (9ος όμιλος).